Heb je de singles van U2, Nick Jonas en Tove Styrke al gehoord?

De singles van U2, Nick Jonas en Tove Styrke zijn net uitgekomen. Luister naar de nummers

Gister was de dag dat de nieuwe muziek werd gelanceerd. Dat deden U2, Nick Jonas en Tove Styrke ook. Zij hopen met de singles een hit te scoren. Want je hoopt een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Het zijn singles die je goed kan gebruiken om het begin van de herfst door te komen. Lekker uptempo en zij geven je een goed gevoel. Zet de singles in je afspeellijst en wanneer je door de regen moet zijn dit de nummers die je moet opzetten.

Het is al bijna twee weken geleden dat ik de laatste singles met je deelde. Vorige week zaten er naar mijn mening geen singles tussen die ik moest delen. Mocht je de singles van twee weken geleden gemist hebben? Hier kan je de nummers alsnog beluisteren.

U2 feat. Kygo – You’re The Best Thing About Me

De afgelopen jaren probeerde U2 het succes van het verleden terug te krijgen door bepaalde keuzes te maken. En dat pakte niet allemaal even goed uit. Zo kreeg de band een stortvloed aan kritiek toen zij een deal met Apple hadden gemaakt. Het album Songs of Innocence was voor Apple gebruikers gratis te downloaden. Dat kon niet iedereen waarderen. Na een jubileum tour van het album Joshua Tree is U2 klaar om nieuwe muziek uit te brengen.

Voor de single ‘You’re The Best Thing About Me’ hebben zij Kygo gevraagd om een handje te helpen. Hij heeft van het nummer een remix gemaakt en ik kan het waarderen. Een goede stap om de jonge muziek makers erbij te vragen want zij weten een andere generatie, maar vooral een jongere doelgroep aan te spreken. Ik denk dat het een grote hit kan gaan worden omdat zowel jong en oud dit op de radio en de on demand diensten kan gaan beluisteren.

Nick Jonas – Find You

Na een succesvol jaar waar Nick Jonas een aantal hits scoorde, een album uitbracht en op tour ging met Demi Lovato. Kwam hij eerder dit jaar met een nieuwe single uit. ‘Remember I Told You’ was een lekker nummer waar Nick Jonas samen met Anne-Marie en Mike Posner het Britse underground geluid lieten horen. Een genre waar Nick erg van houdt. Het is tijd voor een nieuwe single, en daar hoor je de invloeden van de vorige single op terug komen. En de combinatie met de gitaar riffs en de dance geluiden matchen heel goed.

Zoals vele artiesten zal Nick Jonas binnenkort met een nieuw album komen. Of het een volledig album gaat worden is (nog) niet bekend. Want afgelopen juni liet hij weten dat je op vele manier nieuwe muziek kan uitbrengen. Daar heeft de zanger gelijk in!

Tove Styrke – Mistakes

Voor mij is zangeres Tove Styrke net op de radar verschenen. Terwijl zij al jaren mee gaat in de Zweedse hitlijsten. Voordat zij de single ‘Mistakes’ uitbracht deed zij in 2009 mee met Swedish Idol. Daar eindigde zij op een derde plek. Dat was voor haar een springplank om haar solo carrière als elektro-pop en songwriter van de grond te krijgen. In 2010 kwam haar debuut album uit en een jaar later werd zij door de New York Times in de lijst met ‘artiesten die je in 2011 moet kennen’ gezet.

Tot nu toe heeft Tove twee albums uitgebracht en een lijst met singles. Het is tijd om de wereld over te gaan en dat wilt zij met haar binnenkort uitkomende album gaan doen. De singles ‘Say My Name’ en ‘Mistakes’ staan niet op de voorgaande albums en zullen naar alle waarschijnlijkheid op het nieuwe album komen.
Met ‘Mistakes’ laat Tove Styrke een geluid horen dat van nu is. Het is edgy, pop met een vleugje dance. Een heerlijke combinatie wat heel goed kan scoren.

Latest Reviews