Luister naar de singles van: Fergie, The War on Drugs en Timeflies

Fergie, The War On Drugs en Timeflies hopen dat jij naar de nieuwe muziek gaat luisteren

Afgelopen vrijdag was het tijd dat er nieuwe muziek werd gelanceerd. Fergie, The War On Drugs en Timeflies deden dat en de singles wisten bij mij te blijven hangen. Daarom wilde ik ze heel graag met je delen.
Mocht je de singles van vorige week gemist hebben? Dan staat hieronder de singles van Pink, Avicii, Jessie J en Kungs voor je klaar om te beluisteren.

Niet alleen Fergie, The War On Drugs en Timeflies kwamen met nieuwe muziek. Want Taylor Swift bracht na een lange pauze nieuwe muziek uit. Ik kon niet zolang wachten tot dat ik de single kon bespreken. Mocht je dat bericht niet hebben gelezen? Klik dan hier.

De (comeback) singles van Avicii, Pink, Jessie J en Kungs

Fergie feat. Nicki Minaj – You Already Know

Fergie bracht niet één, maar twee nieuwe singles uit. Samen met Rick Ross bracht zij de single ‘Hungry’ uit. Een nummer dat een rapnummer is. Fergie doet niet onder aan de rapper en weet haar mannetje te staan in het nummer. Toch kon ik het single niet zo waarderen als ‘You Already Know’ met Nicki Minaj. Het nummer bevat een sample van Rob Base en DJ EZ Rock’s hit ‘It Takes Two’.

Met nog maar een aantal weken te gaan tot dat het nieuwe album Double Dutchess uit komt hoopt Fergie dat haar breuk met Interscope geen roet in het eten gaat gooien. Omdat zij al een aantal keer had ‘beloofd’ wanneer er een nieuwe album zou komen. Kan ik mij voorstellen dat een aantal fans zijn afgehaakt. Niet getreurd want 22 september komt Double Dutchess uit.

The War On Drugs – Nothing To Find

De Amerikaanse indie rock band werd in 2005 opgericht. Tot nu toe hebben zij vier albums uitgebracht en de laatste is afgelopen vrijdag uitgekomen. A Deeper Understanding is net uit en één van de nummers zit al een aantal dagen in mijn hoofd. ‘Nothin To Find’ geeft mij een jaren ’80 gevoel en dat komt door de muziek die de heren van The War On Drugs hebben gebruikt.

‘Nothing To Find’ gaat over de liefde, maar het is geen liefde die door beide partijen meteen wordt gewaardeerd.
Het nummer verteld het verhaal van twee broers. De één heeft een relatie alleen wilt de vriendin niet hem maar zijn broer. Aan het begin verzet het broertje zich maar later geeft hij zich over. Want zij horen bij elkaar en daar wilt hij nu alleen maar van genieten .

Timeflies – Nobody Has To Know

Mocht je meer behoefte hebben aan een relaxt gevoel? Zet het nieuwe album van Timeflies op. Too Much staat vol met lekkere nummers, alleen weet ‘Nobody Has To Know’ mij in te pakken. Het gaat over een geheime relatie tussen twee personen. Timeflies zingt over een warme zomer waar twee personen samen komen en het heel gezellig hebben.

Voordat de heren eigen muziek uitbrachten lieten zij iedere dinsdag nieuwe muziek horen om online door te breken. Dat is gelukt, en zij hebben tot nu toe vier albums uitgebracht. Met online meer dan 145 miljoen views wist Island Records de heren snel te vinden. Daar brengen zij nu de muziek uit. Alleen moeten mensen buiten Youtube om de heren gaan ontdekken.

Latest Reviews

Ook interessant
Heel Holland Bakt TV
De kandidaten van Heel Holland Bakt 2017!