Bron: Warner Bros & Filmdepot | Smallfoot

Smallfoot Trailer

Movie Trailers

In de Smallfoot trailer zie je hoe de rollen zijn omgedraaid

Smallfoot Movie Poster
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Smallfoot

De afgelopen jaren lijkt Warner Bros de animatie tak van het bedrijf een boost te willen geven. Dat lukt aardig en met de Smallfoot trailer hopen zij animatie liefhebbers. En natuurlijk gezinnen aankomend najaar naar de bioscoop te krijgen. Vanaf 3 oktober komt de film uit. Wil jij zien hoe de rollen zijn omgedraaid? Het draait om Smallfoot inplaats van Bigfoot.

Niet alleen de Smallfoot trailer hoopt je over te halen om dit najaar naar de bioscoop te gaan. Want met een sterrencast, en daarmee de stemmen van Channing Tatum, James Corden en Zendaya moet de film gaan verkopen. Als het dezelfde humor en animatie heeft als ‘Storks‘ en ‘The Lego Movie‘ dan hebben zij mij binnen.

Smallfoot Trailer
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Smallfoot

De Smallfoot trailer lijkt het verhaal al een klein beetje te verklappen. Niet dat het heel erg is want je weet met de titel dat de makers de regels omgooien. De animatie lijkt heel goed te zijn, zoals de haren komen als echt over. Het leuke is dat de Yeti wilt gaan laten zien dat mensen echt bestaan. Want volgens de gemeenschap bestaan zij niet, maar natuurlijk is er een organisatie die de Yeti wel geloofd.

Dit keer heeft Karey Kirkpatrick de leiding, en lijkt een stap vooruit te hebben gezet met ‘Smallfoot trailer’ en natuurlijk de film. Als je nagaat dat hij de schrijver ‘De Smurfen 2’, ‘Chicken Run’ en ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ schreef. En regisseerde de films ‘Over The Hedge’ en ‘Imagine That’. Een nieuwe kans om zich te bewijzen. En tot nu toe ziet het er heel goed uit.

Het lijkt erop dat Warner Bros heeft gekeken wat er op dit moment goed scoort bij Disney. Want een animatie film kan tegenwoordig niet zonder originele muziek. Dat krijg je ook als je dit najaar naar de bioscoop gaat.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Dit najaar vol Nederlandse films in de bioscoop