Bron: Lucasfilm & Filmdepot | Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story Official Trailer

Movie Trailers

Kunnen Lucasfilm en Disney de negativiteit rondom ‘Solo: A Star Wars Story’ veranderen?

Solo: A Star Wars Story
Bron: Lucasfilm & Filmdepot | Solo: A Star Wars Story

De afgelopen maanden is er in veel interviews gesproken over ‘Solo: A Star Wars Story’. En in de meeste gevallen was dat niet heel positief. Want het regisseurs duo Phil Lord en Christopher Miller werden door Kathleen Kennedy aan de kant gezet. En werd Ron Howard ingevlogen om de film af te maken.

Wat het lastig maakt om te zien welke regisseur wat gedaan heeft. Want is de film grotendeels door het regisseurs duo gemaakt? uiteindelijk maakt dat niets uit want de trailer van ‘Solo: A Star Wars Story’ ziet er gelikt uit Je duikt weer in de melkweg ver weg van hier. Wat Lucasfilm en Disney heel goed hebben gedaan is het ouderwetse gevoel van de Star Wars film neer te kunnen zetten.

Want het is een moderne twist en als de studio te veel CGI gebruikt dan ga je al snel terug naar de Episode 1 tot en met 3. En de fans waren over het algemeen niet te spreken over deze films. Een andere ontwikkeling is dat Disney het voor elkaar heeft gekregen om ‘Solo: A Star Wars Story’ bij het Cannes filmfestival in premiere te laten gaan.

Solo: A Star Wars Story
Bron: Lucasfilm & Filmdepot | Solo: A Star Wars Story

Over het algemeen gaan daar prestigieuze films in premiere, en associeer het filmfestival niet direct met de Star Wars franchise. Met deze trailer denk ik dat zij de positieve kant op gaan. Want er wordt vanaf de eerste seconden een sfeer neer gezet, en een aantal oude bekende karakters keren terug. Zoals Lando Calrissian, Han Solo en Chewbacca.

Ook worden er een aantal nieuwe karakters geïntroduceerd. Dit keer lijkt het erop dat er een vrouwelijke slechterik is. Ik hoop alleen dat zij meer te doen heeft dan Captain Phasma. Want zij had potentie om veel schade aan te richten. Maar bij ‘Star Wars: The Last Jedi‘ werd zij er uit geschreven.

Latest Reviews