Bron: Copyright 2019 Paramount Pictures and Sega of America, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Sonic

Sonic Trailer

De makers van de Sonic trailer en film, zitten met spanning te wachten op de reactie van de beelden

Sinds de jaren ’80 weet de SEGA spelcomputer veel indruk te maken. Als je naar het nu doorspoelt, proberen zoveel mogelijk filmstudio’s de populaire franchises en merken op het grote doek te krijgen. Paramount Pictures probeert het vanaf 12 februari 2020 met de film en nu met de ‘Sonic trailer’. Hieronder deel ik mijn mening over de nieuwe beelden.

Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden. Verder met o.a. Tika Sumpter en Ben Schwartz (stem van Sonic).

De eerste poging om Sonic op een goede man te lanceren liep niet helemaal goed. Toen de eerste officiële trailer uitkwam, werden de beelden niet al te positief ontvangen. Mensen hebben een beeld van hoe Sonic eruit zou moeten zien. In eerste instantie zou het ontwerp er heel anders uitzien. De makers zijn terug naar de teken tafel gegaan, en zijn met een nieuw of een beter ontwerp gemaakt.

Het ontwerp van Sonic moest veranderen om de fans achter de film te krijgen

Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Want er gingen een aantal verschillende ontwerpen het internet over, en het nieuwe ontwerp komt heel dichtbij de originele SEGA game. Naar mijn idee is de sfeer van de ‘Sonic trailer’ ook veranderd. Het lijkt er namelijk op dat er meer plezier en grappen in de trailer zitten. In plaats van de creepy interactie tussen James Marsden en Sonic.

Waar ik vanaf het begin al fan van werd, was het karakter dat Jim Carrey speelt. Deze rol lijkt op zijn lijf geschreven. In het verleden heeft hij tig verschillende over de top rollen gespeeld. Dr. Robotnik lijkt zo gek als een deur, en de momenten in de ‘Sonic trailer’ waarin hij wraak probeert te nemen op Sonic, komen heel goed over.

Ik hoop voor Paramount Pictures dat de film het heel goed gaat doen. Zij kunnen wel een succes gebruiken, en deze franchise kan raakvlakken hebben met de ‘Pokémon: Detective Pikachu’ film. Alleen zal de animatie en sfeer, zoals het er nu naar uit ziet anders zijn. Deze beelden zijn positief ontvangen, waardoor de nagels van de makers niet te hoeven worden afgebeten.

Latest Reviews

Ook interessant
The Bodyguard Original Movie Soundtrack