Hoe gaat de maatschappij om met relaties? Je krijgt antwoorden in Liefde Is..
Bron: BNNVARA & Wessel de Groot | Liefde Is..

Sophie Hilbrand laat zien wat Liefde Is..

Hoe gaat de maatschappij om met relaties? Je krijgt antwoorden in Liefde Is..

Vandaag de dag gaat de wereld heel snel aan een mens voorbij. Als het om de liefde gaat, is dat niet anders. Je hebt zo veel verschillende manieren om iemand te leren kennen. Dat het al snel op een hele vluchtige manier gaat. In het nieuwe BNNVARA programma ‘Liefde Is..’ laat Sophie Hilbrand zien hoe men tegenwoordig omgaat met de liefde en relaties.

Op het moment van het schrijven van dit bericht, zijn er twee afleveringen uitgezonden. Waarin een duidelijke balans wordt gemaakt van de gelukkige momenten, de tegenslag wordt ook getoond. Iedereen denkt er vanuit te gaan dat het hem/haar niet overkomt. Want diegene zit in een gelukkige relatie.

Sophie Hilbrand interviewt een aantal mensen die op een bepaalde manier de klappen van de zweep hebben gehad. Zij laten duidelijk zien wat ‘liefde is..’. Van een man met drie scheidingen achter de rug tot en met een stel, waarvan de vrouw er vandoor ging. Om uiteindelijk terug te komen, omdat zij ontzettende spijt had.

Hoe schrijdend de verhalen ook zijn, het laat wel zien hoe de maatschappij in elkaar kan zitten. Zelf trok ik al snel de conclusie, dat liefde en hoe je dat invult helemaal aan jezelf is. Daarbij komt er ook een bepaald egoïsme bij kijken. Wanneer jij in een relatie zit, en de stap zet om vreemd te gaan. Dan kan het je niet interesseren wat de consequenties zijn. Wat heel pijnlijk is voor diegene met wie je in een relatie zit. Daarom heen zijn er vrienden, familieleden etc. waarbij de klap ook enorm is.

Sophie Hilbrand laat zien in Liefde is.. dat er verschillende fases en emoties bij de liefde komen kijken

Sophie Hilbrand laat zien in Liefde is.. dat er verschillende fases en emoties bij de liefde komen kijken
Bron: BNNVARA & Wessel de Groot | Liefde Is..

De realiteit wordt getoond, en op verschillende vlakken wat ‘Liefde Is..’. Je ziet over het algemeen de positiviteit in de media. Of de roddel over welke bekende Nederlander zijn of haar partner heeft bedrogen. Er zit altijd een verhaal achter, waar twee partijen een aandeel in het geheel hebben.

Er komen nog een aantal afleveringen van ‘Liefde Is..’. Daar worden lange relatie, beginnende relaties en over alleen zijn. Waarbij alle fases van liefde voorbij komen. Want je hoeft niet perse samen te zijn om liefde te ervaren. De komende weken is het BNNVARA programma te zien op de donderdagavond.

Latest Reviews

Ook interessant
Het beste van Stranger Things 3