Bron: Copyright 2019 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Soul

Soul Teaser Trailer

Voorspelt de Soul teaser trailer een nieuw succes voor Pixar?

Het regende weer trailers en dit keer hopen Disney en Pixar met de ‘Soul teaser trailer’ op een tactische manier de aankomende animatie film onder de aandacht te brengen. Het is niet gek, dat de teaser vandaag uit kwam. Want vanaf 20 november is het eindelijk zover, dan kunnen de ‘Frozen 2’ fans naar de bioscoop. Vanaf dat moment draait het lang verwachte vervolg. Om de kijker op de hoogte te brengen van de aankomende Pixar film.

Nu was er al wel wat bekend gemaakt over de animatie film, want tijdens ‘D23 Expo‘ werden de eerste beelden naar buiten gebracht. Met daarbij de namen van de cast. Dit keer kiest Pixar er voor om voor diversiteit te gaan. De afgelopen jaren schortte het eraan. Sinds de film ‘Coco‘ lijkt er een grote verandering gaande te zijn. De animatie studio heeft het volgende los gelaten over de film:

Een muzikant die zijn passie voor muziek heeft verloren, wordt uit zijn lichaam getransporteerd en moet zijn weg terug vinden met behulp van een kinderziel die over zichzelf leert.

Je merkt in de ‘Soul teaser trailer’ dat het niet alleen achter de schermen blijft. Want ook op beeld zie je dat het tijd is om meer diversiteit te laten zien. Dit keer in de vorm van mensen met verschillende huidskleuren. Een film van een gigantische animatie studio zou een goede vertegenwoordiging van het kijk publiek moeten laten zien. Dat gebeurd eindelijk!

De wereld in de teaser trailer moet realistisch overkomen

Dan de animatie kwaliteit, want Pixar en Disney staan er om bekend dat er top kwaliteit wordt geleverd. Dat is in de ‘Soul teaser trailer’ niet anders. Want New York heeft naar mijn idee nog nooit zo realistisch uitgezien in een animatie film. Nu ging de concurrentie met ‘The Secret Life of Pets‘ hen voor. Alleen werd daar voor de sfeer gekozen en niet om de realiteit.

Ook al heeft Pixar het één en ander los gelaten over de film. Toch wist de ‘Soul teaser trailer’ mij niet het verhaal mee te geven. Mijn interesse werd wel gewekt. Toch was er nog veel onduidelijk over het verloop en verhaal van de film. Ik ben namelijk bang dat er een ‘Princess and the Frog‘ film aan zit te komen.

Dat een karakter met donkere huidskleur voor een groot gedeelte van de film in een andere gedaante te zien is. Het duurt nog even voordat de film in de bioscoop gaat draaien. De verwachting is dat het rond 18 juni uit gaat komen. Na de ‘Soul teaser trailer’ zal Pixar in de loop der tijd nog genoeg beeld materiaal uit gaan brengen. Zodat er meer duidelijkheid komt over bijvoorbeeld het verhaal.

Latest Reviews