Het spel wordt gespeeld in aflevering 6 Kroongetuige

Het spel wordt steeds fanatieker gespeeld, en dat was te zien tijdens aflevering 6 Kroongetuige

Het eerste seizoen van het, op vele manieren, spraakmakende programma is nog bezig. Toch is het einde in zicht en dat merk je aan de manier waarop de BN’ers het spel als rechercheur spelen. Het wordt steeds feller en er wordt door bijna iedereen gemanipuleerd en informatie verdraaid.

Met het vertrek van Marcel wordt de groep steeds kleiner en zijn de dames in de meerderheid. Er zijn kleine bontjes ontstaan, maar wordt de juiste informatie gedeeld? Heb je de informatie van aflevering 5 niet helemaal helder? Lees het bericht dat ik vorige week plaatste terug.

Aflevering 6 Kroongetuige

Er kwam tijdens aflevering 6 Kroongetuige kwam de interactie met de vrienden van de slachtoffers op gang. Er kwam spanning in het verhaal. Dat was wat ik vanaf de eerste aflevering had willen zien. Het maakt alles compleet en niet dat het twee losstaande verhalen zijn.

Zoek de telefoon van Malin

Frits, Monica en Fatima moeten opzoek naar de telefoon van de vriendin van Pelle. Zij hebben de telefoon verstopt met daarbij een briefje om de rechercheurs verder te helpen met het onderzoek. Zij moesten ‘vier stippen bij het sterrenbeeld’ plakken. Het ging om de sterrenbeeld vissen. En als je de sterrenbeeld boven op de landkaart legt dan kom je bij de locatie waar de rechercheurs moeten zijn.

Fatima vindt de tekst ‘Alrisha’ alleen schijnt Tooske het niet goed te kunnen vinden. Fatima zoekt het zelf op en krijgt meer informatie dan dat Tooske kan vinden. Dat zegt zij in ieder geval. Uiteindelijk hebben de drie rechercheurs de locatie en gaan er naar toe. De tas met al het geld is gevonden en wordt meegenomen naar het bureau. Er wordt een list afgesproken dat er foute informatie aan Tooske en Esmee wordt gegeven. Zodat hij het proces verbaal minder goed zouden maken. Esmee heeft het door en speelt het spel op haar eigen manier.

Esmee en Monica aflevering 6 Kroongetuige

Een achtervolging en nieuwe informatie voor het onderzoek in aflevering 6 Kroongetuige

En dat was heel snel te merken voordat de tweede opdracht begon. Een aantal briefjes waren gejat van Esmee en daarom ging zij langs de mede rechercheurs om die te zoeken. Alleen raakte Esmee en verkeerde snaar bij Monica, zij schreeuwde Esmee de deur uit.

De schrijver had een sms gestuurd met informatie. De rechercheurs moesten op de grond en vanuit de lucht de grijze/zilveren auto zien te vinden. Want die rijdt met een verkeerde kenteken en de opdracht was heel simpel. Zij moesten er voor zorgen dat de juiste kenteken bekend werd. Dit ging heel erg goed, voor de Kroongetuige weinig kans om bezig te zijn met saboteren. Het was een spannende gedeelte van de aflevering. Alleen had ik verwacht dat de daders ook gepakt zouden worden. En dat gebeurde niet. De rechercheurs zijn dichtbij en zullen in de komende afleveringen steeds dichterbij komen.

Wat zijn de verdenkingen en wie moet er naar huis?

Monica moet tijdens aflevering 6 Kroongetuige naar huis
Met nog maar vijf rechercheurs moet de Kroongetuige heel voorzichtig zijn, met wat hij/zij doet. Alleen wie verdenkt wie. Want de vingers wijzen alle kanten op. Tooske verdenkt Monica, Frits verdenkt Esmee, Monica verdenkt Frits, Fatima verdenkt Frits en Esmee verdenkt Tooske. Er moest iemand naar huis, maar wie? Na een aantal vingerafdrukken kreeg Monica een rood lampje gezien.

Omdat de groep steeds kleiner wordt is het voor mij, als kijker, steeds moeilijker om goed te kunnen zien wie de eventuele Kroongetuige is. Er komen allerlei situaties voorbij die je aan het denken zet. Tooske en Frits blijven bij mij op de eerste plek staan als mogelijke Kroongetuige. Esmee speelt het spel op haar eigen manier, het kan alle kanten op gaan.

Bron: RTL4 / Videoland

Latest Reviews

Ook interessant
Americas Next Top Model Review
Wie maakt haar comeback in America’s Next Top Model?