Bron: Sony Pictures & IMDb | Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home Teaser Trailer

Met de Spider-Man: Far From Home teaser trailer begint Sony Pictures het jaar goed!

Met de Spider-Man: Far From Home teaser trailer begint Sony Pictures het jaar goed!
Bron: GIPHY | Spider-Man: Far From Home

Het lijkt erop dat de filmwereld is begonnen met werken na de feestdagen. Voor Sony Pictures was het nodig om de ‘Spider-Man: Far From Home teaser trailer’ te lanceren. Want de trailer was bij een Comic Con in 2018 getoond, waardoor de speculaties en de beschrijvingen van de beelden het internet over gingen.

In 2018 was Spider-Man één van de Avengers die in stof opgingen en nu lijkt het een grote spoiler te zijn op de ‘Avengers: Endgame‘ film. Want als je naar de beelden van de teaser trailer kijkt, zie je Tom Holland als Spider-Man door het beeld gaan. Voor de die hard fans van Marvel en superhelden films is het natuurlijk geen verrassing dat Sony Pictures verder gaat met de bekende franchises. Zij zijn namelijk op de goede weg, en nog lang niet van plan om te gaan stoppen.

Alleen vraag ik mij af of het heel handig is om zo kort na het lang verwachte vervolg van ‘Avengers: Infinity War‘ met de tweede Spider-Man film te komen. Want hoe ga je dat als studio aanpakken om de film te verkopen? Het is pas het begin van het maken van reclame voor de film, en er is nog een lange weg te gaan.

Met de Spider-Man: Far From Home teaser trailer begint Sony Pictures het jaar goed!
Bron: GIPHY | Spider-Man: Far From Home

Waarmee met het uitkomen van de Avengers film zeker een trailer uit gaat komen, om meer duidelijkheid te scheppen over het geheel. Wat Sony Pictures kan gaan doen is inzetten op het karakter dat Jake Gyllenhaal gaat spelen. Hij is Mysterio, iemand die gespecialiseerd is in speciale effecten. Wat mij niet helemaal duidelijk werd na het zien van de ‘Spider-Man: Far From Home teaser trailer’ was zijn rol in het geheel.

Er zijn genoeg nieuwe elementen te zien in de Spider-Man: Far From Home teaser trailer dat mijn interesse is gewekt

Hij wordt in de film ingehuurd door Nick Fury om Spider-Man te helpen om ‘The Elemantals’ tegen te houden. Zij zijn vier extra dimensionale mensachtigen die onsterfelijk werden met de macht over natuurlijke krachten. Het viertal bestaat uit: Hydron, heer van de wateren. Magnum, meester van de aarde. Hellfire, meester van de vlam en Zephyr, meesteres van de wind.

Omdat Mysterio zo goed is in speciale effecten, kan hij er voor zorgen dat bepaalde situaties worden gecreëerd en hij dat kan oplossen. Zeker nu de andere Avengers niet in beeld zijn om Spider-Man te helpen. Wat mij aansprak aan de ‘Spider-Man: Far From Home teaser trailer’, was het feit dat het een andere omgeving was dan New York. Niet dat het verveelt, maar een andere omgeving kan voor een frisse blik op het geheel gaan geven.

Er zijn genoeg nieuwe elementen te zien in de Spider-Man: Far From Home teaser trailer dat mijn interesse is gewekt
Bron: GIPHY | Spider-Man: Far From Home

Nu waren effecten nog niet helemaal af, maar er is een begin waar mee gewerkt kan worden. Om terug te komen op Jake Gyllenhaal is dat hij een slechterik speelt, dat je tot nu toe nog niet in een voorgaande Spider-Man film hebt gezien. Waardoor er iets nieuws wordt getoond. Dat kan ik zeker waarderen. Ook de look van de slechterik ziet er nu al heel gaaf uit, en voor zover ik dat weet, lijkt hij bijna sprekend op het karakter zoals hij in de strips is getekend.

Daarnaast kunnen de nieuwe pakken ook voor een interessante wendingen gaan zorgen. Het is nu alleen nog wachten tot dat er een nieuwe trailer van ‘Spider-Man: Far From Home’ uit gaat komen. Want de film komt pas 4 juli naar de Nederlandse bioscopen. Wat vond jij het beste van de ‘Spider-Man: Far From Home teaser trailer’? En wat had je liever anders gezien? Laat het hieronder achter.

Latest Reviews