Bron: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved & Filmdepot | Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home Trailer

Na Endgame komen Sony en Marvel met de Spider-Man: Far Frome Home trailer

Na Endgame komen Sony en Marvel met de Spider-Man: Far Frome Home trailer
Bron: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved & Filmdepot | Spider-Man: Far From Home

Marvel lijkt met ‘Endgame’ nog niet klaar te zijn om het rustiger aan te doen in 2019. Sony en Marvel werkten samen om de Spider-Man franchise opnieuw op de kaart te zetten. Met ‘Homecoming’ en de input bij de verschillende Avengers, heeft Tom Holland zich neer gezet als de Spider-Man. De film moet natuurlijk gepromoot worden en dat kan niet anders dan met de lancering van de ‘Spider-Man: Far From Home trailer’.

Mocht jij ‘Endgame’ nog niet hebben gezien, dan zou ik niet naar de nieuwe beelden kijken. De gevolgen van de laatste Avengers film dreunen door naar de tweede solo film van Spider-Man. Wat met de teaser al duidelijk werd, was dat Peter Parker met zijn school op vakantie gaat in Europa. Er is een reis naar Italie gepland, waar Mysterio om de hoek komt kijken.

Hij is niet de enige die met Spider-Man contact zoekt, niemand minder dan Nick Fury heeft de hulp van de superheld nodig. Met de ‘Spider-Man Far From Home trailer’ wordt er meer duidelijk over het verhaal, maar ook waar de gedachten van Peter naar toe gaan. Peter lijkt aan het begin van de trailer klaar te zijn met zijn taak als Spider-Man. De reis naar Europa komt heel goed uit, waarbij de focus op MJ staat gericht.

Na Endgame komen Sony en Marvel met de Spider-Man: Far Frome Home trailer
Bron: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved & Filmdepot | Spider-Man: Far From Home

Sony Pictures en Marvel lieten het volgende los over het verhaal in de ‘Far From Home trailer’:

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Na het lanceren van de trailer, gaan er verschillende theorieën over het internet

Er zijn in de ‘Far From Home trailer’ een aantal onthullingen die voor de nodige verassingen kunnen gaan zorgen. Zo lijkt Peter Parker het idee te hebben om de rol van Tony Stark over te nemen. Want wat moet de wereld zonder Tony? Toch hoop ik dat de makers dit niet door gaan zetten. Want Peter Parker is en blijft voor mij toch Spider-Man.

Daarnaast lijkt Mysterio genoeg plannen te hebben. Hij is een slechterik met hele mooie en gladde praatjes. Nu weet je dat er door ‘Endgame’ een aantal andere tijdlijnen, dimensies of werelden zijn gecreëerd. In de ‘Far From Home trailer’ zegt Mysterio dat hij van een andere dimensie komt. Wat heel goed zou kunnen, nu er met de originele tijdlijn van de Marvel Cinematic Universe is gerommeld.

Na het lanceren van de Far From Home trailer, gaan er verschillende theorieën over het internet
Bron: ©2019 CTMG, Inc. All rights reserved & Filmdepot | Spider-Man: Far From Home

Of de waarheid wordt gesproken is maar de vraag. Want zijn praatjes zorgen natuurlijk voor de nodige aandacht, wat een goede reden voor een grote leugen kan zijn. Daarbij worden er online ook de nodige theorieën gedeeld, waarbij Mysterio een Peter Parker uit de toekomst of wel echt van een andere dimensie komt.

Waarmee Marvel en Sony Pictures met de release van de ‘Far From Home trailer’ weer een film leveren, waarbij er grote ontwikkelingen worden onthuld. Eerder bracht Sony de animatie film ‘Into the Spider-Verse’ wat niet voor de grote support kon rekenen. Want de opbrengsten lagen een stuk lager dan de voorgangers.

Als Marvel de verschillende dimensies door gaat zetten, ben ik heel benieuwd hoe het grote publiek op de ontwikkelingen gaat reageren. De ‘Spider-Man: Far From Home trailer’ heeft mijn interesse voor de aankomende film aangewakkerd. Terwijl ik eerder het gevoel had dat dit een moetje zou worden. Omdat ‘Ant-Man and the Wasp’ vorig jaar hetzelfde lot onderging.

Latest Reviews