Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Spider-Man: Into The Spider-Verse

Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2

Kan Sony Pictures met de Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2 de concurrentie later dit jaar aan gaan?

Dat Spider-Man een populair stripfiguur is, dat mag duidelijk zijn nadat Sony Pictures sinds 2002 live action films lanceert over de superheld. Later dit jaar, 20 december om precies te zijn, komt er een nieuwe variant naar de bioscoop. En wel een animatie film, waar de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse Trailer 2’ van is uitgekomen. In de tweede trailer krijg je nieuwe beelden te zien plus informatie over het verhaal.

Kijk eerst naar de ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse trailer 2’ voordat je verder leest, want anders kan het zijn, dat je geen idee hebt waar ik over schrijf. Laat ik beginnen met de animatie die er in de tweede trailer in zit. Je ziet dat er verschillende soorten animatie stijlen zijn gebruikt. Van 2D tot en met anime en Looney Tunes-achtige animatie. Waardoor je als filmliefhebber en animatie fan meerdere malen naar de bioscoop kan.

Daar komt bij dat de manier waarop er is geanimeerd, tot in de puntjes is doorgevoerd. Kijk bijvoorbeeld naar de rode en oranje blaadjes in de bomen. Die zijn prachtig gemaakt, maar dat zie je niet snel terug in andere animatie films. De details zie je ook terug in het straat beeld, wanneer Miles Morales voor een bus langs rent. Of dat je het uitzicht op New York krijgt te zien.

Je leest het goed, deze animatie film rondom de verschillende Spider-Man karakters komt naar de bioscoop. Nu heeft Warner Bros tot nu toe het alleen recht als het gaat om animatie films lanceren. Daar moet verandering in komen, en Sony Pictures Animation doet een hele goed poging om de concurrentie aan te gaan.

De makers hebben veel tijd en energie in de Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2 gestopt om het zo goed mogelijk te verkopen

Kan Sony Pictures met de Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2 de concurrentie later dit jaar aan gaan?
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | Spider-Man: Into The Spider-Verse

Nu kan de ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2’ overkomen als een makkelijke verkoop truc. Want de makers hebben voor iedere kijker een mogelijke Spider-Man of vrouw in de film gezet. Van de Aziatische variant tot en met de bekende Spider-Man die je al jaren in de live action films te zien krijgt. Omdat Hollywood vandaag de dag ook in Azië geld wilt verdienen, kan een karakter als deze al voor flink wat bezoekers zorgen. Plus dat een studio er alles aan doet om ook in de Chinese bioscopen te mogen draaien.

Het verhaal is ook heel goed bedacht, want je krijgt te maken met een aantal oude bekenden. Zoals The Kingpin, de slechterik die voor vele bekend voor zal komen. Maar ook krijg je een kijkje in de keuken van Marvel. Er zijn een aantal verschillende varianten en ieders heeft zijn of haar eigen fanbase. Als zij stuk voor stuk naar de bioscoop gaan, moet Sony Pictures Animation flink wat geld kunnen verdienen.

Even op een rij welke verschillende Spider-Mannen en vrouwen je kan gaan verwachten. Het gaat om: Peter Parker (Jake Johnson, van New Girl en Jurassic World), Spider-Ham (John Mulaney, van Saturday Night Live), Miles Morales (Shameik Moore), Peni Parker (Kimiko Glenn, van Orange is the New Black), Spider-Man Noir (Nicolas Cage) en Gwen Stacey (Hailee Steinfeld). En een aantal bekende namen zijn aan de stem cast toegevoegd. Want Mahershala Ali is de oom van Miles Morales en Lily Tomlin spreekt de stem in van Tante May.

Het leuke aan de ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2’ is dat het terug gaat naar de begin tijd van Spider-Man op het grote scherm. Er wordt in een aantal kleine scenes gerefereerd aan de Tobey Maguire Spider-Man films. Maar qua humor wordt er een dikke knip oog naar ‘Deadpool‘ gegeven. Zoals het kerst album, de vreemd uitziende ijslolly en ontbijt granen.

De concurrentie is eind van 2019 moordend, alleen weten de verschillende films met trailer te komen om zichzelf heel goed te verkopen. Zo wordt het voor Hailee Steinfeld een hele goede kerst, wat er ook gebeurd, zij gaat scoren en de mogelijkheid is er met twee films. Alleen is de vraag of de bioscoop bezoeker in onder andere Nederland en Amerika het ziet zitten om voor een animatie film te betalen. Wil jij de film zien nadat de ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse Trailer 2’ is uitgekomen?

Latest Reviews