App Blog

Denk goed na als Splashy Dots, Catch Up en Floor is Lava speelt


De apps Floor is Lava, Catch Up en Splashy Dots


Apps en spellen zijn er in allerlei soorten en maten. Zoals Floor is Lava is gebaseerd op het dit moment populaire te spel: de vloer is lava. Mocht je een ander spel willen doen, dan is er keus genoeg. Ik heb drie apps geprobeerd en diegene die het downloaden waard zijn hieronder neergezet.

Floor is Lava – iOS / Android

Floor is Lava Ketchapp
De afgelopen maanden kwamen er veel filmpjes op de sociale media en Youtube voorbij waar mensen het spel The Floor is Lava speelde. Je kon er op wachten tot dat er apps en andere spellen over gemaakt zouden worden.
Ketchapp was één van de ontwikkelaars die met het fenomeen aan de haal ging.

Mocht je fan zijn van het spel en heb je geen zin om boven op je eigen meubels of andere objecten te gaan staan of springen. Download de game Floor is Lava. Het idee achter de game is dat je over verschillende meubels moet springen. Op een bepaald moment wordt de vloer echt lava en kan je geen fouten maken. Dat maakt steeds lastiger om verder te komen.

Splashy Dots – iOS

Het goed nadenken komt heel goed van pas bij Splashy Dots. Je krijgt een aantal stippen op het scherm waarbij jij er voor moet zorgen dat alle gekleurde stippen aan elkaar gelinkt worden je eindigt bij de witte stip met gekleurde rand. Aan het begin lijkt het spel heel makkelijk en ren je bijna door de levels heen. Tot dat je vast komt te zitten, en je echt moet gaan nadenken.

Splashy Dots is uiteindelijk niet heel erg moeilijk. Als je van praktisch nadenken houdt dan ben je bij het spel aan het goede adres. Wanneer je een level hebt voltooid komt je ‘kunstwerk’ aan de muur te hangen en kan je het bewonderen. Het enige nadeel aan het spel vond ik de reclame, om de vijf levels krijg je een reclame van dertig seconden te zien.

Catch Up – iOS / Android

Catch Up Ketchapp
Als het om snelheid gaat moet je de game Catch Up downloaden. Als je een Android of Apple smartphone of tablet hebt vindt je het spel in de app stores.
Het spel dat gemaakt is door Ketchapp laat er geen gras overgroeien wanneer je begint met spelen.

Je moet meteen aan de bak en de obstakels komen van alle kanten. Het nadeel van het spel is dat je er snel gefrustreerd van kan worden. Wanneer je niet lekker in je val zit of ben chagrijnig, laat Catch Up links liggen. Anders gaat je tablet of smartphone door de kamer heen.

Latest Reviews