LucasFilm wist na het evenement met de D23 Expo special look interesse te wekken voor Star Wars: The Rise of Skywalker
Bron: © 2019 ILM and Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved & Filmdepot | Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker – D23 Expo Special Look

LucasFilm wist na het evenement met de D23 Expo special look interesse te wekken voor Star Wars: The Rise of Skywalker

LucasFilm wist na het evenement met de D23 Expo special look interesse te wekken voor Star Wars: The Rise of Skywalker
Bron: GIPHY | Star Wars: The Rise of Skywalker

Het afgelopen weekend probeerde Disney de nodige aandacht te trekken om meer bioscoop kaarten en toekomstige abonnementen te kunnen verkopen. De mouse house liet zien dat je niet zonder onder andere Marvel, Pixar, Disney Animation en de live action films en Disney Plus series kan. Toch ontbrak er, op ‘The Mandalorian‘ serie na, beeld materiaal van de ‘Star Wars: Rise of Skywalker‘. Het is tijd om de D23 Expo special look onder de loep te nemen. Want wat willen Disney en Lucas Film laten zien? Zonder dat men te veel verklapt van het laatste deel.

Om te beginnen werd er gefluisterd dat Rey niet goed zou blijven, maar dankzij Kylo Ren slecht zou worden. Het lijkt mij heel sterk dat Disney dat toe laat. Bij de grote filmstudio draait het om de grote verschillen tussen het goede en het kwaad. De D23 Expo special look wilt de kijker op het verkeerde been zetten. Zodat je met de nodige verwachtingen naar de bioscoop gaat, en uiteindelijk wordt verrast door het verhaal.

Ik ben heel benieuwd wat J.J. Abrams met ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ gaat laten zien. Hij moet er voorzorgen dat de samenhangende trilogieën op een goede manier worden afgesloten. ‘The Last Jedi’ heeft het vertrouwen van de fans flink laten zakken. Waardoor de regisseur en producent flink zijn best moet doen om de franchise interessant te maken.

Weet J.J. Abrams de franchise en trilogie te redden?

Star Wars: The Rise of Skywalker - D23 Expo Special Look
Bron: GIPHY | Star Wars: The Rise of Skywalker

Nu hebben de nodige aankondigen voor Disney Plus genoeg gedaan om het onderwerp trekking op Twitter en Youtube te laten worden. Zoals de trailer van ‘The Mandelorian’ en de aankondiging dat Ewan McGregor terugkeert als Obi-Wan Kenobi. Het lijkt er ook op dat Disney een flinke pauze wilt inlassen. Niet op het kleine scherm, maar op het grote scherm.

Wanneer zij het voor elkaar krijgen om over een aantal jaar terug keren met een nieuwe trilogie. Wordt er gestart met een fris en nieuw verhaal. Zonder dat dat fans van het eerste uur met het nodige commentaar kunnen komen. Natuurlijk zal er altijd een connectie blijven. Alleen kan LucasFilm zelf kiezen hoe zij opnieuw beginnen.

Ook al laat de D23 Expo special look niet heel veel nieuw beeld materiaal zien. In eerste instantie was ik niet positief, want er wordt te veel geleund op wat er tot nu toe op beeld is getoond. Toch maakt LucasFilm het meer dan goed door Rey met een geweldige move en lightsabers te laten zien. Wanneer zij twee lightsabers aan elkaar klikt, kon ik met open mond blijven kijken.

Ik hoop dat er nog een volledige trailer dat komen, dat laat alleen nog even op zich wachten. Mijn verwachtingen zijn dat Disney en Lucasfilm in oktober of begin november met een officiële trailer gaat komen. Want zij willen het laatste deel tot het laatste moment een groot mysterie houden. De film komt voor de kerst naar de bioscoop, 18 december 2019 om precies te zijn. Kan jij ook niet wachten?

Latest Reviews

Ook interessant
Love Simon Review