Stem op de drie favoriete nummers 2017!

Wat zijn jou drie favoriete nummers 2017? Je kan stemmen tot en met 15 december

Het einde van jaar komt in zicht en dat betekend dat het terugblikken al snel kan beginnen. Daar heb ik jou hulp bij nodig! Ik zou van jou willen weten welke drie nummers jou het afgelopen jaar het meest zijn bijgebleven. Waar heb je mooie of minder leuke herinneringen aan? Of wat vond je het leukste nummer van 2017 tot nu toe?

Mocht jij je drie nummers met mij willen delen, dan kan dat hieronder. Of deel dat op Instagram onder het bericht dat hieronder staat. In de loop van december maak ik de lijst met de drie favoriete nummers bekend in een bericht. Zo weet je wat de favoriete nummers onder de lezers van This Made My Day.nl zijn.

Stem hieronder of op Instagram op de drie favoriete nummers 2017

Het kan van alles zijn. Van de grootste hits die op de radio werden gedraaid tot en met de nummers die op een album stonden maar de aandacht niet kregen. Of de singles die werden uitgebracht maar geflopt zijn. Dat wil niets zeggen over je persoonlijke smaak, ook al houdt grotendeels van de mensen er niet van. Het blijft een persoonlijke smaak.

Stem daarom op de favoriete nummers 2017! Eind december zal ik de top 5 bekendmaken. Maar zal jou favoriete nummer er tussen staan? Als je bezig bent met stemmen. Binnenkort zal ik de lijst met slechtste films 2017 delen. Houdt de blog in de gaten en stem. Alvast bedankt.

Latest Reviews