Stemmen op je favoriete Nederlandstalige film kan nu!

Tot en met 1 november kan jij stemmen op je favoriete Nederlandstalige film

Bron: GIPHY | Stem

Mocht jij het nog niet hebben gemerkt, bovenaan de blog staat er nieuwe pagina bij. Onder de titel ‘Stem’ kan jij vanaf nu iedere maand je stem laten gelden. De films waarvan jij de titel(s) kan door geven voor een mogelijke recensie zijn je favoriete Nederlandstalige film. In de sidebar staat een afbeelding waar jij op kan klikken, zodat jij direct naar de pagina wordt geleid.

Wat houdt het stemmen op je favoriete Nederlandstalige film in? Tot en met 1 november kan jij stemmen op een film waarvan jij een recensie zou willen lezen. Mocht de film genoeg stemmen krijgen of interessant zijn om te bekijken, dan kan je in de maand november een recensie verwachten. Graaf diep in je geheugen om met een goede titel of meerdere te komen.

Dit is het perfecte moment om een Sinterklaas film in de spotlight te zetten. Titels die met het vieren van 5 december te maken hebben, mogen ook worden doorgegeven. Denk breed van horror, romantische komedies tot en met drama films waar alles fout gaat. Zelf heb ik al een aantal titels bekeken, die sowieso een recensie krijgen.

Dit is het begin van een maandelijkse traditie op de blog. Het begint met je favoriete Nederlandstalige film. Vanaf 15 november zal ik bekend maken welke film titels jij voor 1 december kan doorgeven. Mocht jij het niet willen doorgeven via de pagina ‘Stem’. Dan is er ook nog een mogelijkheid om het door te geven via de sociale kanalen. Bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram.

Wil jij weten welke films de lijst hebben gehaald? Houdt de Instagram stories in de gaten. Daar maak ik bekend welke titels er de komende maand van een recensie worden voorzien. Heb jij al nagedacht over de titels? Klik hier om direct je stem te laten horen.

Latest Reviews

Ook interessant
Filmposters 2019 – Week 3