Stranger Things seizoen 3

Wat kan je van Stranger Things seizoen 3 verwachten?

On-Demand-Review

Stranger Things seizoen 3 komt er aan, maar wat kan je als fan verwachten?

Stranger Things seizoen 3
Het speculeren en vooruit kijken kan beginnen, vanaf het moment dat je het tweede seizoen van Stranger Things hebt gezien. Goed, ik heb naar seizoen 2 gekeken en er vielen mij een aantal dingen op. Ook de tijdsprong die tussen de eerste twee seizoenen was, zal waarschijnlijk doorgetrokken worden. Maar wat betekend dat? Dit kan je van Stranger Things seizoen 3 verwachten.

Wat is er in seizoen 2 Stranger Things al voorbereid?

De makers van Stranger Things wisten dat zij door mochten met de populaire serie. Dat merk je ook aan een aantal verhaallijnen die zijn voorbereid voor Stranger Things seizoen 3. Hieronder zal ik een aantal mogelijke verhaallijnen uitlichten.:

Waar zijn One tot en met Ten? En leeft Dr. Martin Branner?

In het tweede seizoen kreeg je als kijker al een klein kijkje naar wat andere kinderen die in het lab onderzocht werden waren. Alleen nummer Eight kreeg een rol en veroorzaakte direct voor een aflevering die niet tussen de andere paste. In Stranger Things seizoen 3 is de kans groot dat Eight en een aantal andere kinderen op gaan duiken in het verhaal. Waar ik alleen niet op hoop is dat je allerlei uitstapjes naar andere steden krijgt. Laat ze maar terug komen naar Hawkins om de rest van de groep te helpen te vechten tegen de monsters uit de Upside Down.

Stranger Things seizoen 3 mogelijke verhaallijnen

Dan is natuurlijk nog de vraag of ‘papa’ oftewel Dr. Martin Brenner nog leeft. In de beruchte aflevering 7 van Stranger Things seizoen 2 kwam hij heel even voorbij. Maar was dat Eight die in Eleven haar hoofd zat? Of leeft hij wel? De kans is groot dat hij een comeback maakt, en heeft hij één of meerdere kinderen meegenomen als zijn persoonlijke bodyguard?

De time jump tussen seizoen 2 en Stranger Things seizoen 3

Wat The Russo Brothers goed doen is tussen de eerste twee seizoen en een jaar laten zitten. Niet alleen in het uitkomen maar ook wanneer het verhaal zich afspeelt. De jonge acteurs groeien snel en als je geen ‘time jump’ doet ga je verschillen zien. De pubertijd werkt dan ook niet bepaald mee. Wat er tussen seizoen 2 en Stranger Things seizoen 3 gaat gebeuren is dat er weer jaar tussen gaat zitten. Daarmee zijn de kids in het verhaal rond de 12/13 jaar. Dan gaan zij naar de eerste van de middelbare school. Een spannende tijd en ideaal om dat als een groot onderdeel terug te laten komen in het seizoen.

Time Jump in Stranger things seizoen 3

Dustin één van de populaire jongens?

In het tweede seizoen waren Steve en Dustin het duo die verassend goed bij elkaar paste. Aan het einde van het seizoen zag je hoe Steve zijn kennis om populair te worden door gaf aan Dustin. Zijn kapsel naar de Snowball was geweldig. Als de time jump er komt denk ik dat Dustin één van de populaire jongens is geworden en zich los maakt van de andere jongens.

Blijft Steve in Hawkins?

Steve daarentegen blijft nog wel even in Hawkins hangen. Ook al is zijn relatie met Nancy over, ik denk dat hij in Stranger Things seizoen 3 een baan aangeboden krijgt bij de overheid. Het lab is wel gesloten dat betekend niet dat de Upside Down door de overheid losgelaten worden. Daar kan een grote rol voor Steve zijn weggelegd.

Gaat Nancy studeren en stage lopen als journalist?

In de eerste twee seizoenen van Stranger Things heeft Nancy de journalist in zich los gelaten. Zij ging samen met Jonathan op onderzoek uit en kwam in contact met de journalist Murray Bauman. Zij wilt gaan studeren, maar gaat zij verder graven naar verhalen die met de Upside Down te maken hebben?

Mind Flayer in Stranger Things seizoen 3

De Mind Flayer maakt een comeback

Aan het einde van het tweede seizoen was duidelijk dat de mind flayer nog niet klaar is met Hawkins. Nu heeft Eleven de poort gesloten, toch zijn er theorieën die beweren dat Dustin of Jim Hopper de nieuwe slachtoffers of spionnen zijn van de mind flayer. Zij liepen in de tunnels en hebben stof ingeademd. Is dat het begin van twee nieuwe spionnen?

Latest Reviews

Ook interessant
Dit draait vanaf december 2019 in de bioscoop