Bron: Erik McLean & Unsplash | Streaming aanbod juni 2020

Streaming aanbod juni 2020 bij…

Netflix, Disney Plus, Apple TV Plus en Amazon Prime

Dit zijn de beste titels tussen het streaming aanbod juni 2020

Op dit moment zitten miljoenen mensen over de hele wereld thuis. De bioscopen, theaters en andere entertainment voorzieningen zijn gesloten. Voor de verschillende streaming diensten is dit het juiste moment om de kijker aan zich te binden. Om je een goed overzicht te geven wat er online gaat komen, heb ik het streaming aanbod juni 2020 op een rij gezet. Welk van de onderstaande titels zet jij direct op je kijklijst?

Netflix

Op dit moment is en blijft Netflix de grootste streamingdienst tussen de verschillende grote namen. Het lijkt erop dat de grondlegger van het medium voorlopig niet zonder content zit. Dit is het streaming aanbod juni 2020 bij Netflix. Er staan een aantal bekende en onbekende titels voor je klaar.

13 Reasons Why

Streaming aanbod juni 2020 bij Netflix - 13 Reasons Why
Bron: David Moir & Netflix | 13 Reasons Why

Het eerste seizoen van ‘13 Reasons Why‘ wist voor de nodige ophef te zorgen. Ouders over de hele wereld waren in shock toen zij erachter kwamen wat Netflix voor beelden in de serie had verwerkt. Uiteindelijk is de beruchte scene uit de serie geknipt en kon er een tweede seizoen worden gemaakt. Toch lijkt het erop dat de makers na een aantal seizoenen er een punt achter willen zetten.

Vanaf 5 juni kunnen de fans het vierde en tevens laatste seizoen gaan bekijken. De laatste jaars leerlingen van de Liberty High School bereiden zich voor op het afstuderen. Voordat ze afscheid nemen, moeten ze een gevaarlijk geheim verborgen houden en voor hartverscheurende keuzes maken die hun leven voor altijd kunnen veranderen.

A Whisker Away

Streaming aanbod juni 2020 bij Netflix - A Whisker Away
Bron: Netflix | A Whisker Away

Als het om anime series en films gaat, heeft Netflix de afgelopen tijd een flinke inhaalslag gemaakt. De streamingdienst heeft een deal gesloten met verschillende makers. Waardoor de fans van dit genre hun hart kunnen ophalen. Vanaf 18 juni zal er een nieuwe titel worden toegevoegd. Miyo Sasaki, met als bijnaam ‘Muge’ wat ‘oneindig mysterieus’ betekend, is een sprankelende persoonlijkheid en zit vol energie.

Ze is ook stiekem verliefd op haar klasgenoot Kento Hinode. Miyo probeert verschillende manieren Kento’s aandacht te trekken, maar hij let niet op haar. Ze realiseert zich dat de enige manier om dicht bij hem te komen is om te transformeren in een kat. Op een gegeven moment wordt de grens tussen zichzelf en de kat dubbelzinnig en wordt ze gedwongen haar leven als mens op te geven..

Disney Plus

Bij Disney Plus wordt er gretig gezocht naar nieuwe titels om op de streamingdienst te zetten. Achter de schermen werkt Disney aan originele content, alleen is het niet klaar om te worden gelanceerd. De corona crisis zorgt voor een flinke opschudding in de bioscopen. Waardoor Disney moest kijken wat in de bioscoop moet worden gelanceerd of op een andere manier naar kan worden uitgebracht.

Artemis Fowl

Streaming aanbod juni 2020 Disney Plus - Artemis Fowl
Bron: Photo by Nicola Dove © 2020 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Dat brengt mij bij het streaming aanbod juni 2020 van Disney Plus. Disney zet ‘Artemis Fowl’ op de eigen streamingdienst. De film lijkt al langer op de plank te liggen. Om de streamingdienst te vullen en de grote verschuiving aan films op een goede manier te laten verlopen, komt de film naar Disney Plus.

De film gaat over ‘Artemis Fowl’, hij is een twaalfjarig crimineel meesterbrein. Wanneer hij erachter komt dat iedere elf een magisch boek bezit, steelt hij er één. Maakt er foto’s van en stuurt het naar zijn laptop. Maar komt er achter dat de elven ook veel goud bezitten. Door elven officieer te ontvoeren hoopt hij dichterbij het geld en goud te komen.

Into the Unknown: Making Frozen 2

Streaming aanbod juni 2020 - Into the Unknown: Making Frozen 2
Bron: DTCI Media | Into the Unknown: Making Frozen 2

Disney gaat nog een stapje verder of laat eindelijk zien waar ik op zit te wachten. Het gaat namelijk om de serie ‘Into the Unknown: Making Frozen 2’. Waarbij de makers een kijkje achter de schermen geven. Denk aan de creëren van de muziek, animatie tot en met opnamen van de tekst en zingen van de nu bekende nummers. Dit alles is vast gelegd door de camera’s. Natuurlijk kan het maken van de animatie film ‘Frozen 2’ niet zonder de nodige tegenslagen.

Waardoor de magie van het eind resultaat alleen maar groter en beter wordt. Wees niet bang dat je weken moet wachten om het eerste seizoen achter elkaar te kunnen bekijken. Disney Plus zal de serie ‘Into the Unknown: Making Frozen 2’ met zes afleveringen op vrijdag 26 juni in één keer toevoegen bij het streaming aanbod juni 2020.

Apple TV Plus

Beetje bij beetje is Apple bezig om de eigen streamingdienst op te bouwen. De tech gigant hoopt te gaan scoren met de originele content, door flinke bedragen uit te geven. Het streaming aanbod juni 2020 wordt uitgebreid met nieuwe content. Lees hieronder wat je kan verwachten.
Central Park

Streaming aanbod juni 2020 bij Apple TV Plus - Central Park
Bron: Apple TV Plus Press | Central Park

Ben jij fan van ‘Bob’s Burgers’? Dan kan jij je geluk niet op, want vanaf 29 mei is ‘Central Park’ te zien bij Apple TV Plus. In de geanimeerde musical komedie zie je hoe Owen, de parkmanager, en Paige, zijn vrouw, journalist, hun kinderen Molly en Cole opvoeden in ’s werelds beroemdste park. Er zijn een aantal grote namen betrokken bij de animatie serie.

De show is het geesteskind van Loren Bouchard (maker van Bob’s Burgers), Nora Smith (Bob’s Burgers uitvoerend producent) en Josh Gad. De stemmen die je gaat horen bij de karakters zijn: Josh Gad, Leslie Odom Jr., Kristen Bell, Kathryn Hahn, Tituss Burgess, Daveed Diggs en Stanley Tucci.
Dads

Streaming aanbod juni 2020 bij Apple TV Plus - Dads
Bron: macworld & Bryce Dallas Howard Twitter | Dads

In de documentaire reeks ‘Dads’ gaat actrice en regisseuse Bryce Dallas Howard op onderzoek uit. Ze gaat de rol van vaders in de moderne samenleving onderzoeken. Daarnaast vergelijkt Dalls Howard de vader-kindrelaties van beroemde mensen met die van gewone mensen over de hele wereld. Apple TV Plus heeft het juiste moment voor de release uitgekozen. Vier vaderdag samen door op 19 juni naar de documentaire te kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Billie Eilish – Idontwannabeyouanymore