Movie

Super Bowl Trailer: Endgame, Captain Marvel, Toy Story 4 & Scary Stories

Stellen de filmstudio’s teleur met de Super Bowl trailer dat door ieder werd gelanceerd?

De verwachtingen lagen erg hoog voordat de Super Bowl LIII werd uitgezonden. Want de verschillende studio’s hadden de kans om groots uit te pakken. Toch heeft Disney mij in de steek gelaten. Want zij hadden de mogelijkheid om de concurrentie voor te zijn door met een goede Super Bowl trailer te komen met onder andere: ‘Avengers: Endgame’, ‘Captain Marvel’ en ‘Toy Story 4′. Er kwamen nieuwe beelden, maar werden voor en na de wedstrijd uitgezonden.

Wat studio’s in het verleden hebben gedaan, is een dertig seconden Super Bowl trailer laten zien. Om je vervolgens naar Youtube of een andere site laten komen om de volledige nieuwe trailer te bekijken. Alleen gebeurde dat niet, waardoor ik mijn verwachtingen voor volgend jaar naar beneden moeten worden bijgesteld. Hieronder ga ik de vier korte video’s af om mijn commentaar met jou te delen.

Als jij op onderzoek uit gaat, dan kom je er al snel achter, dat er nog meer Super Bowl trailers zijn uitgekomen. Zo is er van de ‘Hobbs and Shaw‘ film een andere versie van de trailer gelanceerd. Plus van ‘Alita: Battle Angel‘, ‘Wonder Park‘ en ‘Us‘. Toch vond ik die trailers niet de moeite waard om hieronder met je te delen. Want je hebt ze eigenlijk al gezien.

Avengers: Endgame Super Bowl trailer

De ‘Avengers: Endgame‘ Super Bowl trailer is er één dat je in slow motion moet gaan kijken. Want de dertig seconden gaan zo snel, terwijl je heel veel kan zien als je het beeld zo nu en dan stil zet. Zoals de beelden van New York. Er is een hele hoop veranderd, waar de chaos na de bekende vinger knip lijkt te zijn los gebarsten.

De Avengers maken zich klaar voor de strijd, Tony Stark en Nebula werken samen om terug naar de aarde te komen. Het is leuk om wat variatie te zien, dat de Avengers van het eerste uur samen werken met de nieuwe lichting. Er gaat een tijd komen dat zij het stokje gaan over nemen, en dan moeten de fans en liefhebbers daar ook achter gaan staan.

Captain Marvel Super Bowl trailer

Zelf was ik niet direct onder de indruk van het nieuwe materiaal van ‘Captain Marvel‘. De beelden die in de Super Bowl trailer voorbij kwamen waren een mengelmoes van de vorige trailers. Waardoor je niet direct nieuwe informatie krijgt. Waar ik wel van onder de indruk was, was de muziek dat werd gebruikt. De tekst: higher, further en laster past perfect bij het thema van de film.

Ook al probeert Marvel de vrouwelijke kant door onze strot te duwen. Ik kreeg het gevoel dat Marvel met deze trailer wilt laten zien hoe mannen soms tegen vrouwen aan kijken. Er wordt te snel gedacht dat mannen alles beter kunnen. Dat is natuurlijk niet het geval, en dit lijkt wel het tegen geluid te zijn. Ik kon de trailer zelf waarderen, alleen was het super geweest als er nieuwe beelden in te zien was.

Toy Story 4 Super Bowl trailer

Waar ik een volledige trailer van had verwacht, was ‘Toy Story 4‘. Want de vorige teasers waarin de vork en later de twee andere knuffels werden geïntroduceerd, werden niet door iedereen positief opgepakt. Daar kwam bij dat Warner Bros de concurrentie niet zo maar laat scoren, zij maakte het Disney lastig.

Door de vorige keren met een trailer van ‘Pokemon Detective Pikachu‘ en de teaser van de ‘Birds of Prey‘ te komen. Ik kan de humor dat is gebruikt in de Toy Story 4 Super Bowl trailer’ zeker waarderen. Ook dat je een grotere wereld krijgt te zien is leuk. Ook Bo Peep is voor het eerst in een officiële teaser te zien.

Ik kan haar make-over zeker waarderen. Wat ik alleen niet snapte, is waarom Buzz lightyear als prijs wordt gebruikt? Het is tweedehands speelgoed, dat normaal gesproken niet wordt gebruikt op de kermis. Misschien ga ik er te ver in door, maar Disney moet binnenkort met een volledige trailer gaan komen.

Scary Stories To Tell In The Dark Super Bowl trailer

Een speler dat uit het niets kwam was Guillermo Del Toro. Hij komt met een nieuwe film en daar horen een aantal schrikbarende beelden bij. In een aantal kleine teaser werd de film ‘Scary Stories To Tell In The Dark’ in de spotlight gezet. Mij hadden zij al met de eerste teaser, maar de één is nog enger dan de ander.

Het verhaal van de film gaat als volgt: een groep van jonge tieners krijgt te maken met een aantal on verwachten doden in het dorp. Zij gaan op onderzoek uit, en komen er achter dat zij dit tegen kunnen houden. Er is alleen een maar, want zij moeten hun grootte angst onder ogen komen.

Zodat het dorp weer rustig verder kan leven. De film is gebaseerd een boekenreeks dat al griezelig was, de film met Guillermo Del Toro kan alleen maar enger worden. Wij in Nederland moeten nog even wachten, want de film is pas in november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Latest Reviews