Movie News: Super Mario film, Prince Charming, Fantastic Beasts en The Incredibles 2 teasers

Een bomvolle Movie News: Komt er een Super Mario film, steelt Prince Charming de spotlight, de Fantstisc Beasts en The Incredibles 2 teasers zijn uit!

Er kwam de afgelopen week heel veel movie news uit, en een aantal daarvan moest ik met je delen. Dit keer een bomvol artikel waar je een aantal nieuwtjes voorgeschoteld krijgt. Maar ook twee teasers die heel erg interessant zijn. Ik heb het over de eventuele Super Mario film, er wordt gewerkt aan een Prince Charming film, en de teasers van Fantastic Beasts en The Incredibles 2 zijn uit!

Vorige week deelde ik in Movie News: Is het einde van de Dark Universe in zicht, de Deadpool 2 poster was uitgebracht en was Stan Lee aan het hinten op een eventuele Black Widow solo film. Mocht je het niet hebben gelezen, geen probleem. Want je vindt alle Movie News artikelen die eerder online kwamen hier.

Maakt Super Mario de overstap van videogame naar het witte doek?

Super Mario animatie film
Bron: Nintendo / HuhMagazine

Na de superhelden wordt het nu eens tijd dat de videogames de overstap gaan maken naar het witte doek. Er is al meerdere keren een poging gedaan om het op de juiste manier te maken. Toch wist bijvoorbeeld Assassins Creed en niet in te slagen. Nintendo wilt de touwtjes zelf in houden en is aan het onderhandelen met Illumination Entertainment.

Zij waren verantwoordelijk voor het succes achter de Despicable Me films, Minions en The Secret Life Of Pets. Het waren stuk voor stuk successen en kan het begrijpen als Nintendo een volgende overstap wilt maken. Zij staken van de de console naar de smartphone. Dat was een heel groot succes met Super Mario, maar ook met Pokémon. In 1993 kwam er al een film van Super Mario uit. Alleen was dat niet zo’n succes, nu probeert Nintendo het weer voorzichtig.

Krijgt Prince Charming zijn eigen live action film?

Komt er een live action Prince Charming film?
Bron: Disney / The Fandom

Het nieuws is misschien een beetje misleidend. Omdat de schrijver van Beauty And The Beast, Stephen Chbosky is gestrikt voor een live action film over het broertje van. Want Prince Charming kennen je natuurlijk van Assepoester. Maar wie zit erachter? Daar ga krijg je in de toekomst iets meer over te weten.

Het verhaal moet zich gaan focussen op het wat mindere succesvolle broertje van Prince Charming. Hij heeft zijn eigen kijk op de prins. Meer over het eventuele verhaal is tot op heden niet bekend. Wel is er bekend gemaakt dat producers David Hoberman en Todd Lieberman aan het scripts van de film gaan werken. Over een releasedatum is nog niet gesproken.

Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald lanceerde een teaser

Het duurt nog een jaar voordat het tweede deel Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald in de Nederlandse bioscoop te zien is. Maar Warner Bros en J.K. Rowling brachten van de week de cast foto in de vorm van een teaser naar buiten. Zoals je gewend bent van de Harry Potter wereld kunnen foto’s bewegen. En dat is ook het geval bij de eerste teaser. Johnny Depp in de rol van Gerrelt Grindelwald was al bekend aan het einde van het eerste deel.

Wat eerder bekend werd gemaakt is dat Jude Law in de rol van Albus Dumbledore te zien zal zijn. Voor het eerst in een grote film franchise wordt er gekozen om een LHBTI karakter de hoofdrol te laten spelen. Hoe de wereld er op gaat reageren weten we over een jaar. Ik ben enthousiast, want J.K. Rowling neemt een gigantische stap door het op een normale manier neer te zetten.

Eindelijk is er een teaser online van The Incredibles 2

De fans hebben er jaren lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: The Incredibles familie is terug voor deel 2. Sindsdien is er heel veel veranderd, want zij zijn niet de enige superhelden die in grote films zijn te zien. In de teaser die het afgelopen weekend online kwam zie je hoe baby Jack-Jack het logo van The Incredibles 2 ziet en daar het één en ander aanpast.

De krachten van de kleine superheld gaan alle kanten op en zijn moeder onder controle te houden. Dat merkt zijn vader Mr. Incredible zelf wanneer zijn laserogen los gaan. Een leuke teaser voor de animatie film dat in de zomer van 2018 in de bioscoop zal draaien. Over het verhaal is nog weinig bekend. Het enige wat de regisseur los liet was dat het verhaal direct verder gaat na het eerste deel.

Latest Reviews

Ook interessant
The Bleeder