Bron: IMDB & Amazon Studios | Suspiria

Suspiria Trailer

Ben jij klaar voor een elitaire horror film? De Suspiria trailer is en hier te zien

Ben jij klaar voor een elitaire horror film? De Suspiria trailer is en hier te zien
Bron: IMDB & Amazon Studios | Suspiria

Na ‘Call Me By Your Name’ is het tijd voor een volgende film. Regisseur Luca Guadagnino is samen met Amazon Studios terug met de ‘Suspiria trailer’. Waar je in de bijzondere maar vooral donkere wereld van een dansschool stapt.

De actrices die in de ‘Suspiria trailer’ in de spotlight worden gezet, zag je eerder ik verschillende films. Dakota Johnson ken je van de ‘Fifty Shades Of Grey’ trilogy maar moet natuurlijk een volgend project hebben. Met deze film gaat zij waarschijnlijk een hele andere kant van zichzelf laten zien.

Daar komen Tilda Swinton, Mia Goth en Chloë Grace Moretz bij. Zij krijgen ook te maken met de duistere krachten. Want als danseres moet je heel veel opgeven, wat mogelijk kan leiden tot de dood. Actrice Tilda Swinton laat in de ‘Suspiria trailer’ een indrukwekkende rol zien. Zij heeft waarschijnlijk een groot aandeel van wat de dames wordt aangedaan.

In de ‘Suspiria trailer’ zie je hoe Susy Banyon, afreist naar een Duitse ballet-academie in het Zwarte Woud. Daar vallen al snel twee slachtoffers, en Susy ontdekt dat de academie een wel heel bizarre geschiedenis kent.

Wat laat de Suspiria trailer zien, en wat zijn de verwachtingen?

Wat laat de Suspiria trailer zien, en wat zijn de verwachtingen?
Bron: IMDB & Amazon Studios | Suspiria

de sfeer en beelden van de trailer laten zien dat je vanaf 15 november een gestileerde horror film kan gaan verwachten. Voordat jij je agenda pakt om het in je agenda te zetten, laat ik je waarschuwen. De film duurt maart liefst 152 minuten, oftewel twee uur en tweeëndertig minuten. Dat wordt een flink wat tijd inplannen om de film te gaan kijken.

Waar ik heel bang voor ben is wat regisseur Luca Guadagnino met zijn vorige film heeft laten zien. Zelf was ik niet onder de indruk van de film, waar hij probeerde een elitaire film probeerde neer te zetten. Maar er niet in slaagde om dat voor elkaar te krijgen. Een gemiste kans, en ben benieuwd of de film niet te lang duurt.

Het horror aspect wordt in de ‘Suspiria trailer’ heel uitgelicht. Je krijgt een creepy gevoel bij de dansschool, en dat is wel de laatste plek waar je naartoe wilt om een dans opleiding te volgen. Net als bij de film ‘Black Swan’. Als het in de buurt van deze film komt, dan mogen de regisseur en Amazon Studios tevreden zijn.

Latest Reviews