Tag Trailer

Movie Trailers

Warner Bros lanceert een nieuwe komedie met de Tag trailer

Tag Trailer
Bron: Warner Bros | Tag Trailer

De afgelopen jaren is Warner Bros flink op stoom als het gaat om komedies. Waar de studio probeert om een andere manier of via verhalen probeert een nieuwe lichting films te maken. En dat is ook het geval als je naar de Tag trailer kijkt. Waar een groep van bekende komedie acteurs terug zijn om een film te maken.

De komedie acteurs samen vormen een hele lijst. Het zijn: Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Burres, Isla Fisher, Annabelle Wallis, Rashida Jones, Leslie Bibb, Jon Hamm en Jeremy Renner. En dat kan wel eens de reden zijn dat je Jeremey Renner oftewel Hawkeye niet in de ‘Avengers: Infinity War‘ trailer zag. Want hij was bezig met het spelen van tag!

Mijn verwachting zijn ook na het zien van de Tag trailer nog steeds laag. Omdat mijn verwachtingen bij de vorige Warner Bros komedie zo hoog waren, en moest ze achteraf bijstellen. Ik heb het over ‘Game Night‘. De insteek zal net als de voorganger heel goed zijn. Het enige verschil is dat ik niet zoveel grappen of grappige momenten voorbij zag komen. Terwijl je dat wel zou verwachten met een cast vol met komedianten.

Acteur Jeremy Renner zet zichzelf in de spotlight met de Tag trailer

Jeremy Renny Tag Trailer
Bron: Warner Bros | Tag Trailer

Wat ik wel heel erg goed vond aan de Tag trailer was het feit dat Jeremy Renner een andere kant kan laten zien. Hij lijkt het voortouw te nemen en wist de focus ook telkens naar zich te krijgen. De regisseur Jeff Tomsic heeft voor deze film gewerkt aan een komedie special of een aflevering van een serie. Of hij dat weet om te zetten naar film is nog de vraag.

Vanaf 28 juni zal de film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Ik ben heel benieuwd of de Nederlandse bioscoop bezoeker een kaartje er voor gaat kopen. Want in dezelfde periode draaien de films: ‘Ocean’s 8‘ en ‘Incredibles 2‘ in de bioscoop. Tot nu toe moet je het doen met de Tag trailer, en wachten tot dat het eind resultaat in de bioscoop te zien zal zijn.

Latest Reviews