Bron: Warner Bros & Filmdepot | Teen Titans GO! To The Movies

Teen Titans GO! To The Movies Trailer

Movie Trailers

Na ‘Batman v Superman’ en ‘Justice League’ is tijd voor een film van de Teen Titans

Teen Titans GO! To The Movies
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Teen Titans GO! To The Movies

De afgelopen jaren is Warner Bros heel erg op zoek naar de juiste toon van de superhelden films. Aan het begin kwamen zij met donkere superhelden films, maar daar brachten de ‘Suicide Squad‘ verandering in. En de ‘Teen Titans GO! To The Movies trailer’ is daar ook een goed voorbeeld van.

Want de animatie serie dat je normaal gesproken bij Cartoon Network ziet heeft een upgrade gekregen. En wel naar het grote scherm in de bioscoop. Voor de superhelden liefhebber is dit een een genot om naar te kijken. Er zitten een aantal grappen in de trailer die je snapt als je het één en ander weet van de verschillende figuren.

Op de sociale media werd er niet al te positief gereageerd op de posters die Warner Bros de afgelopen dagen heeft uitgebracht. Het zou te kattig overkomen, en niet op een leuke manier worden gebracht. Maar de ‘Teen Titans GO! To The Movies trailer’ vond ik hilarisch. Ik wil de film zien wanneer het 8 augustus in de bioscoop draait.

Teen Titans GO! To The Movies
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Teen Titans GO! To The Movies

Er zit ontzettend veel humor in, en hoop dat de actie scenes net zo goed zijn als de humor scenes. Want dan hebben Warner Bros en DC goud in handen. Mocht je geen superhelden liefhebber zijn, wil je na het zien van de ‘Teen Titans GO! To The Movies trailer’ de film zien? Laat het hieronder weten. Want zit je op een animatie film te wachten dat de bekende films een beetje te kakken zet?

Wat ik wel hoop, en ook een beetje bang voor ben. Is de taal waarin de film in Nederland wordt uitgebracht. Want de filmposter en het youtube kanaal van Warner Bros beloven niet veel goeds. Zelf wil ik een animatie film in het Engels zien. Maar het lijkt erop dat het in Nederland alleen in het Nederlands gaat uitkomen. Ik ga de komende maanden duimen dat je een keuze hebt.

BewarenBewaren

Latest Reviews