Televisie blog Review

Naar deze televisie programma’s ben ik benieuwd

Deze televisie programma’s ga ik dit najaar volgen op televisie

Vanaf september gaat het nieuwe televisie seizoen van start. En daarmee wordt het najaar ook meteen ingeleid. Maar welke televisie programma’s ga ik volgen? Want met Netflix en alle andere entertainment bronnen wordt er steeds minder televisie gekeken.

Hieronder een aantal programma’s waar ik voor ga zitten, en het hele seizoen of reeks ga kijken. Welke programma’s of series volg jij op televisie? En op welk programma kan jij niet wachten tot dat de eerste aflevering weer wordt uitgezonden?

Het komende weekendprogrammering van NPO1, RTL4 en SBS6

NPO

Kanniewaarzijn

Astrid Joosten weet een aantal televisie seizoenen de consumenten klachten op een manier te laten zien dat het grappig wordt. De titel is dan ook meteen wat je zegt: ‘Kanniewaarzijn!’ Toen het vorige seizoen werd uitgezonden is er het één en ander gezegd door Marti van Waardenberg over dat de cast verjonging moest hebben om bij de mensen thuis interessant gevonden te worden.

Dat klopt niet helemaal want vanaf dit seizoen, het twaalfde alweer, is Pierre Bokma aan de cast toegevoegd.
Ik kijk met veel plezier naar het consumenten programma en ga dit seizoen ook zeker kijken. Dit is er één die hoog op mijn ‘to watch’ van televisie programma’s staat.

Risky Rivers

De Publieke Omroep heeft een nieuw genre op de buis gebracht door BN’ers in een auto te zetten en over de gevaarlijkste wegen van de wereld te laten rijden. Daar komt een nieuwe variant bij: Risky Rivers. Bij de net genoemde televisie programma’s is het format hetzelfde. Het enige dat veranderd zijn de omstandigheden. Dit keer zie je BN’ers op een bootje zitten en zij varen over de gevaarlijkste rivieren van de wereld.

Senior Stagiair

Een aantal jaar geleden was ik best onder de indruk van de film: The Intern. In de film zie je hoe Robert De Niro stage komt lopen bij een modern bedrijf. In eerste instantie wordt hij een beetje vreemd aangekeken dat hij op z’n oude dag nog stage komt lopen.

Omroep Max laat vijftig plussers stage lopen bij jonge bedrijven, in de tijd dat veel mensen rond die leeftijd moeilijk aan het werk komen. Wat je waarschijnlijk gaat zien is hoe mensen moeten wennen bij het bedrijf, maar een hele goede toevoeging zijn door de ervaring.

The Big Escape


BN’ers in een competitie programma is hot. Dat weten de programma’s Wie is de Mol en Expeditie Robinson ook. Daarom proberen zenders met andere en nieuwe formats te komen om mee te scoren. The Big Escape is een programma dat met de hype van Escape Room’s mee kan. Tygo Gernandt, Nance Coolen, Eva van der Gucht, Steven Brunswijk, Michael Boogerd, Giel de Winter, Harry Piekema, Annette Gerritsen, Linda Hakeboom, Nikkie de Jager en Lieven Scheire nemen het tegen elkaar op.

Zij krijgen drie escape room’s per dag om op te lossen, zij werken in teams om de verschillende kamers door te komen. Uiteindelijk kan maar één kandidaat winnen. Lauren Verster is de presentatrice van het programma en is tevens de spelleidster.

RTL

Johnny Into The Wild


Toen Johnny de Mol bij SBS aan het werk was had hij een populair programma ‘Waar is de Mol?’ waar hij bekende Nederlanders mee op reis nam om daar de persoonlijke kant van de bekende te leren kennen. Daar komt een vervolg op maar met een twist.

Want bij Johnny Into The Wild neemt Johnny de bekende Nederlanders niet mee naar een luxe hotel. In het eerste seizoen ga je zes verschillende stammen zien die in het wild leven. Van de jungle tot hoge bergen zij leven in primitieve omstandigheden.

Spreekrecht

Angela Groothuizen is terug met een emotioneel programma. In Spreekrecht volgt Angela samen met de camera de mensen die vechten voor gerechtigheid. Eerder was zij al te zien met het programma Voordat Ik Het Vergeet. De mensen die Angela volgt krijgen de kans om hun spreekrecht te gebruiken in de rechtszaal. Waarbij woede, verdriet en andere emoties voorbij komen.

The Story Of My Life

Toen Yolanthe en Wesley begin 2017 in de eerste aflevering van ‘The Story Of My Life’ te zien waren begon het speculeren meteen. Want welke bekende stellen zouden in het nieuwe programma van Linda de Mol te zien zijn. Een aantal RTL presentatoren hebben los gelaten dat zij benaderd waren. Maar tot nu toe zijn alleen duidelijk dat Carlo en zijn vriend Herald zich laten transformeren naar een 60- en 90 jarigen. In dit seizoen zullen zes stellen te zien zijn.

Holland’s Next Top Model


RTL5 vond dat het tijd werd om Holland’s Next Top Model voor een tweede keer een update te geven. Zij hadden het al meer realistisch gemaakt door de luxe uit het programma te halen. Voor de tweede make-over is de jury en de presentatrice veranderd.

Kim Feenstra, Nigel Barker, JeanPaul Paula en Anna Nooshin vormen de nieuwe jury. Anna zal daarnaast de presentatie op zich nemen. Er zullen voor het eerst ook mannelijke modellen mee doen aan het programma. Een battle tussen de sexen.

SBS6

André Hazes: Ik haal alles uit het leven

In deze zesdelige reallife-soap volgen we André Hazes Jr., zijn vrouw Monique en zijn zoontje André III in aanloop naar André’s concerten in Ahoy Rotterdam. In eerste instantie wilde André Hazes de camera niet in huis hebben, toch is dat niet gelukt. Want je ziet hoe het leven van de zanger gaat met de schoonfamilie.

Veel Liefs Uit Holland


Tien expats komen naar Nederland om op zoek te gaan naar de liefde. Mannen en vrouwen proberen een geliefde te zoeken die alles willen opgeven om mee te gaan naar het buitenland. Er gaan dates, logeerweken en hopelijk nieuwe liefdes ontstaan bij NET5

Latest Reviews