De televisie trailers beloven veel goeds op tv

Met de televisie trailers bereidt jij je voor op de nieuwe seizoenen

Met een nieuw televisie seizoen komen een hoop televisie series terug met een vervolg. De televisie trailers die hieronder staan laten zien dat je niet perse naar de bioscoop hoeft om naar goed gemaakte content te kijken.
Zet de data in je agenda zodat je niets mist, of stel het opnemen alvast in dan weet je zeker dat je de volgende series op het kleine scherm gaat volgen.

American Horror Story: Cult – Vanaf 8 september te zien bij FOX

Op Netflix staan de voorgaande seizoenen van American Horror Story. Maar FOX laat vanaf 8 september zien dat je wekelijks een aflevering ziet waarbij achter een kussen/deken zit te kijken. In het zevende seizoen van American Horror Story is er voor het thema Cult gekozen. In de televisie trailer zie je een aantal bekende die je in eerste instantie niet zou verwachten in een serie. Of dat zij terug zouden komen in een ander seizoen.

Ik heb het over Donald Trump en Twisty The Clown. Laatst genoemde zat in Freak Show, maar weet op een leuke manier terug te komen om de karakters in Cult te laten schrikken.
Bekijk de trailer hieronder en zie met je eigen ogen of je vanaf 8 september naar het nieuwe seizoen van American Horror Story gaat kijken.

Strike: The Cuckoo’s Calling – Vanaf dit najaar te zien bij BBC One

Een exacte datum waarop de eerste aflevering van Strike: The Cuckoo’s Calling is te zien, is nog niet bekend.
Maar het beloofd veel goeds, als je de trailer ziet. De nieuwe BBC serie is gebaseerd op een boek van J.K. Rowling. Nu denk je waarschijnlijk dat het niet klopt wat ik nu zeg, maar het is wel zo. In 2013 bracht J.K. Rowling onder een pseudoniem de detective ‘The Cuckoo’s Calling’ uit te brengen. Daar gaat detective Strike opzoek naar de dader van een moord en is het begin van een series aan boeken.

Cormoran Strike, is een oud-militair die met een geamputeerd been is teruggekeerd uit Afghanistan en een detectivebureau is begonnen. Strike is de zoon van een beroemde popster, maar heeft zijn vader slechts één enkele maal ontmoet. De BBC wilde daar een serie van maken en besloot om dat te doen in de stijl die je van de Britse publieke omroep kan verwachten. Het is aan de rauwe kant maar er vermakelijk om naar te kijken.

The Punisher – Vanaf dit najaar bij Netflix te streamen

Ook voor The Punisher geldt dat er nog geen exacte release data bekend is. Want Netflix doet heel geheimzinnig over wanneer de serie geheel te streamen is. Dat het dit najaar is dat is zeker want er is al duidelijkheid gegeven dat in 2017 het eerste seizoen online komt. Ik smokkel een klein beetje bij de televisie trailers omdat het niet op een televisie zender wordt uitgezonden. Maar toch, ik moest het delen!

Voor de Marvel Netflix kijkers is The Punisher geen nieuw karakter die voor het eerst te zien in een serie. In Dare Devil seizoen twee had Frank Castle al een grote rol waarbij je al in flashbacks te zien kreeg wat hij had meegemaakt. Dat was zo’n groot succes en Netflix beviel het ook wel, dus er moest een solo serie komen. Na een jaar wachten zit het eerste seizoen eraan te komen. Je kan veel bloed en dode mensen gaan verwachten, want als The Punisher zijn zinnen op iemand gezet heeft dan gaat hij er zeker weten aan.

Latest Reviews

Ook interessant
Kristen Bell heeft de opnames van ‘Frozen 2’ afgerond