Christopher Nolan komt in 2020 terug, de eerste beelden zijn te zien in de Tenet trailer
Bron: Tenet Trailer & Warner Bros | Tenet

Tenet Trailer

Christopher Nolan komt in 2020 terug, de eerste beelden zijn te zien in de Tenet trailer

Er was een tijd dat Christopher Nolan een aantal hele grote blockbusters maakte. Na ‘The Dark Knight‘ ging de regisseur een andere richting op, en wilde de critici imponeren. De films ‘Interstellar’ en ‘Dunkirk‘ volgde, en snap dat Nolan weer voor de grote klappers wilt gaan. Vele hebben zitten wachten op de eerste beelden van de film, en nu is daar eigenlijk de ‘Tenet trailer’. Laat de trailer al wat los over de film?

Voordat ik überhaupt begon met het schrijven van dit bericht, moest ik de ‘Tenet trailer’ een aantal keer bekijken. Het lijkt er namelijk op dat Nolan voor hetzelfde effect wilt gaan als dat ‘Inception‘ had. Een film waar je goed moest opletten, om het verhaal en het verloop ervan te kunnen begrijpen. Met de eerste beelden van de film, krijg je een stapel beelden te zien. Zonder dat er iets over wordt uitgelegd.

Zelf kon ik een aantal elementen bij elkaar zetten, om er iets van te maken. Toch kan ik mij voorstellen dat het voor vele kijkers te vaag is. Wat ik bij elkaar kon plakken, waren de verschillende hints en beelden over tijd. Bij elkaar opgeteld heb ik het idee dat er een loop is, waar de tijd niet loopt zoals wij dat kennen.

Talent voor en achter de camera weten mij al over te halen om naar de bioscoop te gaan

Wat ik een hele grote vooruitgang vindt van Nolan is dat hij John David Washington heel gecast voor de hoofdrol. De regisseur heeft een goed oog voor talent. Hij geeft Washington, bekend van de film ‘BlacKkKlansman‘ en ‘The Book of Eli’, een hele grote kans om zichzelf aan een groot publiek te laten zien.

Daarnaast kan het ook wel eens zijn dat Nolan er voor heeft gezorgd, dat Robert Pattinson de rol van Batman heeft gekregen. Nu is Pattinson niet op de voorgrond te zien in de ‘Tenet trailer’, Warner Bros zal van zijn rol in de film onder de indruk zijn geweest. Voordat de film 16 juli 2020 in de bioscoop is te zien, zal er meer duidelijk moeten worden gemaakt door nieuwe beelden. Mij heeft Nolan al in de pocket. Door de regisseur maar ook door Washington. Ik wil wel zien wat hij heeft te bieden.

Latest Reviews

Ook interessant
Childhood ’90s vs childhood nowadays