Terminal Trailer

Movie Trailers

In de Terminal trailer is veel drama, mysterie maar ook kleurrijke neon verwerkt

Terminal Trailer
Bron: RLJE Films | Terminal

Margot Robbie is de afgelopen tijd flink vertegenwoordigd op het grote scherm. Na ‘The Legend Of Tarzan’, ‘Suicide Squad‘ en eind 2017 was zij te zien in ‘I, Tonya’. Het is tijd voor het volgende project en dat is niets minder dan ‘Terminal’. Dat is geschreven en geregisseerd door Vaughn Stein.

Hij is geen onbekende en heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan door als tweede of derde regisseur aan een film te werken. Hij was bezig met ‘World War Z’, ‘Sherlock Holmes’ en de live action versie van ‘The Beauty And The Beast‘. Het werd tijd om zelf de kapitein van de film te worden. En dat laat hij zien met ‘Terminal’.

Terminal Trailer
Bron: RLJE Films | Terminal

De teaser trailer kwam een week geleden uit en het was een goede eerste indruk waarbij je zag voor welke sfeer de regisseur wilde gaan. Andere acteurs die je in de film en ook in de trailer ziet zijn: Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons en Mike Myers.
Voor de laatst genoemde acteur is het alweer een geruime tijd geleden dat hij zelf op het grote doek was te zien. Een terug keer waar ik wel naar uit kijk. Ook als je nagaat dat er een vierde deel van ‘Austin Powers’ is aangekondigd.

De eerste beelden van Terminal zijn veel belovend

Terminal Trailer
Bron: RLJE Films | Terminal

De film Terminal verteld het verhaal van twee huurmoordenaars. Zij voeren beide een duistere missie uit waarbij de leraar die vecht tegen een dodelijke ziekte, een raadselachtige conciërge en een nieuwsgierige serveerster die een gevaarlijk dubbelleven leidt. Het speelt zich allemaal af in het donkere hart van de anonieme stad Terminal. En de missie heeft moorddadige gevolgen terwijl hun leven samen komt in de handen van een mysterieus misdadig meesterbrein. Hij is uit op wraak!

De beelden zijn veel belovend. Waarbij donkere en gure plekken zich afwisselen met de kleurrijke en vrolijke neon kleuren. Na het zien van de ‘Terminal’ trailer lijkt het erop dat je veel bloed en drama gaat zien. Met een klein vleugje van humor. Een aantal korte scenes in de trailer lieten mij voor een paar seconden lachen. Vanaf 11 mei is de film in de Amerikaanse bioscopen te zien. Wanneer de film naar Nederland komt is tot nu toe onbekend.

Latest Reviews