Source: Copyright 2020 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. & Filmdepot | The Boss Baby: Family Business

The Boss Baby 2 Trailer

The Boss Baby: Family Business Trailer

De broertjes keren terug in The Boss Baby 2 Trailer

Voor Dreamworks Animation was het in 2017 kijken of de ‘Boss Baby‘ film zou aanslaan. De film werd massaal bekeken en was een doorslaand succes. Waardoor het animatie bedrijf een serie voor Netflix ging maken. Voor de fans was het wachten tot dat er een volwaardig vervolg naar de bioscoop zou komen. Van de week kwam eindelijk ‘The Boss Baby 2 trailer’ online. Waardoor de makers meer duidelijk maken over wat de plannen met de franchise zijn.

De Templeton broers Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen…

De eerste film was voor mij een verrassing. Dat kwam omdat de animatie films, die toentertijd uitkwam, vooral waren gericht op de relatie tussen zussen. Voor Dreamworks de uitgelezen kans om de relatie tussen twee broers te gebruiken. Dat lijkt in de nieuwe trailer wederom het geval te zijn. Het leuke aan de trailer, is dat de makers er voor hebben gekozen om, de vorige film en de situatie nu, uit te leggen aan de kijker.

Dit keer zit de twist, in dat de dochter van Tim, in ‘het familie bedrijf’ is gestapt. Waardoor de dynamiek in de film anders is dan de voorgaande film. Op animatie gebied ben ik niet onder de indruk. Daarmee bedoel ik niet dat het slecht is, maar het lijkt alsof de makers bij de vorige film zijn blijven steken. Er is bewust gekozen om de karakters op een bepaalde manier te animeren.

Weet de trailer mij te verrassen?

Waardoor de omgeving en andere effecten op realistische manier overkomen. Wanneer de slechterik in beeld kom, wordt mijn aandacht naar de omgeving getrokken. Omdat het kleurrijk, realistisch en modern wordt neergezet. Voordat ik klaar ben met mijn commentaar, wil ik er op hinten, dat het lijkt alsof de film rondom de kerst uit zou moeten komen. ‘The Boss Baby 2 trailer’ begint namelijk over de feestdagen en of de familie bij elkaar komt.

Zoals het er nu naar uit ziet, hebben de makers genoeg in hun mars om de kijker te blijven vermaken. In de trailer wordt er al genoeg actie getoond, waardoor ik verwacht dat er nog veel meer is. De eerste film zat al vol actie, als de makers op deze tour door gaan, verwacht ik heel veel. Genoeg gekletst over ‘The Boss Baby 2 trailer’, want het is nu wachten tot dat de film de bioscoop draait. Mocht alles rondom het virus op een positieve manier lopen, dan draait de film vanaf 21 maart 2021 in de bioscoop.

Latest Reviews