The Boy Next Door feat. Fresh Coast & Jody Bernal – La Colegiala

Zorgen The Boy Next Door en Fresh Coast ervoor dat Jody Bernal een comeback maakt?

De afgelopen dagen werd er op sociale media, televisie en andere nieuws apps gesproken over de comeback van Jody Bernal.
Zelf had ik het nummer ‘La Colegiala’ nog nooit gehoord, en werd nieuwsgierig omdat er werd gesproken over een tweede muziek carrière van de ‘Que Si, Que No’ zanger.
Alleen is hij niet de enige die ervoor zorgde dat de nieuwe single werd gemaakt. Hij deed dat samen met The Boy Next Door en Fresh Coast.

De zomer is officieel begonnen en dansbare, Spaanse muziek kan helpen om het te overleven.
Wanneer je een feest hebt weten artiesten op het juiste moment muziek uit te brengen zodat jij kan losgaan.
The Boy Next Door weet samen met Fresh Coast en Jody Bernal een zwoel en toch upbeat nummer ‘La Colegiala’ uit brengen wanneer het niet zo heel warm is.

Wat hebben de drie heren voor de single ‘La Colegiala’ gedaan?

The Boy Next Door is niet onbekend als het om dansbare nummers gaat. De deejay heeft nog geen lijsten vol met singles uitbracht. Toch waren de twee singles die hij eerder uitbracht lekker om op los te gaan.
Gaat voor Nederlandstalige dance muziek en dat klinkt heel goed. The Boy Next Door zorgde voor de beat, Makkie en Fibs hadden de teksten ingezongen. Beide singles klonken ook tropisch en zijn ook lekker om naar te luisteren deze zomer.

De deejay Fresh Coast werkte samen om de beat en muziek zo goed mogelijk te maken. Op Spotify is niet veel muziek van hem te vinden. Toch weet hij het Hollandse dance gevoel te mixen met de Amerikaanse festivals en zo een uniek en toch herkenbaar geluid naar te zetten.
Mocht je meer van Fresh Coast willen horen? Ga naar zijn Soundcloud account daar staan twee remixen voor je klaar.

Dan is Jody Bernal er natuurlijk nog. Alleen was zijn stem onherkenbaar. Ik moest een aantal keer luisteren naar de single om de stem te kunnen herkennen.
Ik vind ‘La Colegiala’ een lekker zomernummer dat kan veranderen tot een hit. De verwachtingen zijn hoog, maar die worden al redelijk waar gemaakt. Want de single staat hoog in de iTunes charts.
Jody Bernal hoopt zijn muziekcarrière een boost te geven, als de aandacht blijft en hij op een goede manier een vervolg single uitbrengt moet het gaan lukken.

Latest Reviews