The comeback van Taylor Swift

Taylor Swift is terug met de single ‘Look What You Made Me Do’

Taylor Swift heeft haar comeback afgelopen week bekend gemaakt. Afgelopen donderdag voegde ze de daad bij haar woord en lanceerde de nieuwe single ‘Look What You Made Me Do’.
Daar laat zij horen dat er een nieuwe Taylor Swift is opgestaan, want ‘de oude versie is overleden’.

De fans van de zangeres zijn gewend dat zij aan het eind van augustus laat weten dat er nieuw materiaal wordt uitgebracht. De eerste single is het begin van een nieuw album Reputation dat een andere versie van de zangeres laat horen. De vorige albums kwamen allemaal eind oktober uit. Dat zal bij Taylor Swift haar nieuwe album iets langer duren. 10 november zal het nieuwe album te koop zijn op iTunes en in de winkel.

Taylor Swift laat met de single ‘Look What You Made Me Do’ een rauwe versie van zichzelf horen. Zij liet voordat de single uitkwam op gepaste manier horen dat de fans nieuwe muziek konden verwachten.
18 augustus werden alle sociale media kanalen en de website schoon geveegd om het nieuwe hoofdstuk oftewel Reputation te starten.
De 23ste werd het nieuwe album aangekondigd met de fijne mededeling dat een dag later de nieuwe single online kwam.

Natuurlijk ging dit zoals alleen Taylor Swift dat kan met een vaag bericht waarbij een tien seconden video van een slang werd getoond. De beelden werden meteen opgepakt door de fans en wisten wat er zou komen.
Er werd meteen gespeculeerd waar de de beelden en een dag later de tekst van de single mee te maken hadden. Vorig jaar had Taylor ruzie met Kanye West en Calvin Harris, waardoor zij snel leerde om harder te zijn.

Waar haalde Taylor Swift de inspiratie vandaan?


In het nummer legt zij precies uit wat de situaties met haar deden en hoe die haar hebben veranderd. Omdat zij in het nummer ‘Famous’ van Kanye West ‘gedist’ werd moest zij terug bijten. Ook gooide de vrouw van Kanye, Kim een video online waarbij Taylor en Kayne een gesprek voerde. Het was vooral Kanye West die praatte, want hij was de zangeres aan het uitschelden.
Komt Katy Perry er heel vanaf? Volgens de fans niet. Want zij zou met de tekst ‘Locked me out and threw a feast’ naar de single ‘Bon Appetit‘.

Ollie Gabriel – Running Man

Al met al ben ik fan van de ‘nieuwe’ versie van Taylor Swift. Zij is terug en dat zal de hele wereld weten. Met een teaser op het Youtube kanaal werd bekend gemaakt dat er iets gaat gebeuren bij de MTV Video Music Awards 2017. Ik was al van plan te gaan kijken. Maar met een optreden van de single kan dat alleen maar voor spektakel zorgen.

Latest Reviews