Bron: Netflix | The Crown

The Crown 3 Trailer

Eerder dan verwacht werd The Crown 3 trailer door Netflix online gezet

Eerder dan verwacht werd The Crown 3 trailer door Netflix online gezet
Bron: Sophie Mutevelian & Netflix | The Crown 3

De eerste twee seizoenen van ‘The Crown‘ waren een mega succes. Waarmee actrice Claire Foy zichzelf op de kaart heeft gezet. Het is tijd om een sprong in te tijd te maken, want de bekende gezichten maken plaats voor een groep nieuwe acteurs. In de eerste officiële ‘The Crown 3 trailer’ zie je welke leden van het koninklijk huis naar de voorgrond zijn geschoven.

Het is natuurlijk de vraag wat Netflix los laat over het derde seizoen, want er kan het één en ander zijn veranderd, met wat er in de werkelijkheid is gebeurd. Want de makers moeten natuurlijk een serie maken, dat voor de kijkers interessant is om naar te kijken. Over het verhaal zelf wordt er niets los gelaten, buiten dat het leven van het koninklijk huis in beeld wordt gebracht.

Wat mij direct op viel, was dat ik moest schakelen. Vooral bij de nieuwe gezichten die naast Olivia Colman te zien zijn. Zoals de zus van Queen Elizabeth II, Princes Margaret wordt in het derde seizoen gespeeld door Helena Bonham Carter. Want er wordt niet terug geblikt naar de vorige seizoenen. Of dat je te zien krijgt wie, wie is. Ik moest aan het begin van ‘The Crown 3 trailer’ goed op letten. Daarin zag je de verschillende hoofdpersonen met elkaar communiceren.

De veranderingen in de trailer, waren voor mij toch even wennen

De veranderingen in de trailer, waren voor mij toch even wennen
Bron: Des Willie & Netflix | The Crown

Daar komt bij dat acteur Josh O’Conner heel erg lijkt op Prince Charles. Waardoor ik direct door had wie hij moest voorstellen, en in welk tijdperk je gaat stappen. Want er gaat een nieuwe generatie opstappen, waarbij de familie zich moet gaan aanpassen. Toen de trailer een versnelling hoger werd gezet, werd ik super enthousiast.

Want je kreeg een kleine sneak peek van de drama en actie dat je kan verwachten in het derde seizoen. De spanningen in te familie zullen wederom naar verschillende hoogtes gaan stijgen, wie heeft de meeste macht? Plus hoe ontdek jij jezelf, wanneer de hele wereld en de familie je in de gaten houdt? Een ander element wat op viel was de muziek in de trailer. Tot nu toe ben ik er nog niet achter gekomen wie het zingt en hoe het nummer heet.

Wat wel duidelijk werd, was dat Netflix officieel ‘The Crown 3 trailer’ nog niet online wilde zetten. Wat dat betreft is het lastig dat er verschillende takken van het bekende bedrijf zijn. De Japanse tak zette per ongeluk de trailer online, en met een populaire serie als ‘The Crown’, gaat dat snel het hele internet over. Netflix kon niet anders dan de beelden officieel te plaatsen.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie Trailers
Wonder Park Teaser Trailer