Bron: Sophie Mutevelian & Netflix | The Crown

The Crown Season 3 Teaser

Olivia Colman neemt het stokje over in The Crown season 3 teaser

Met de eerste twee seizoenen van ‘The Crown‘ wist Claire Foy zich als Queen Elizabeth II iconisch te maken. Het verhaal is nog lang niet afgelopen, want de jaren ’60 zijn net aangestipt. De makers van het derde seizoen hebben een lange tijd gewacht tot dat bekend werd, wanneer de nieuwe afleveringen online zou komen. Met The Crown season 3 teaser worden er eindelijk bewegende beelden van Olivia Colman als het hoofd van Verenigd Koninkrijk.

Er staat een tijdsprong te wachten. In het bericht dat ik begin 2018 online zette, sprak ik over de veranderingen die eraan zaten te komen. Wat The Crown season 3 teaser laat zien is de overgang tussen de beide actrices. Wat ik grappig en leuk vind om te zien, is dat het om een postzegel of profiel foto gaat. De queen wordt vanaf de zijkant gefotografeerd. Op deze manier wordt de kijker al voorbereid op wat er gaat komen.

Zelf ben ik Claire Foy gewend, waardoor ik aan het uiterlijk en stem van Olivia Colman moet wennen. De stem van Olivia is heel herkenbaar, waardoor het tot nu toe lijkt alsof zij een koningin probeert te spelen. Zij kan zich vanaf 17 november bewijzen als waardige opvolgster van Foy.

In The Favourite liet Colman haar kunsten al zien

In The Favourite liet Colman haar kunsten al zien
Bron: Sophie Mutevelian & Netflix | The Crown

Colman is een geweldige actrice, en liet in ‘The Favourite‘ al zien hoe zij een koningin kon spelen. Alleen zal haar rol in de Netflix serie niet zo hysterisch zijn. Dat werd in The Crown season 3 teaser al getoond. De manier waarop zij in beeld wordt gebracht, is heel statig en netjes.

Wat heel kenmerkend is voor de vorstin. Ook is de nodige humor aan de teaser toegevoegd. Het gaat om één of twee grappen. Toch laat het de losse kant van Queen Elizabeth II zien. Wat mij wel duidelijk werd na het zien van de season 3 teaser, dat ik niet kan wachten tot dat de nieuwe afleveringen online uitkomen.

Latest Reviews