The Darkest Minds
Bron: 20th Century Fox Trailer | The Darkest Minds

The Darkest Minds Trailer

Movie Trailers

In de film ‘The Darkest Minds’ volg je tieners met superkrachten!

The Darkest Minds
Bron: 20th Century Fox Trailer | The Darkest Minds

Deze zomer komt de film ‘The Darkest Minds’ uit. De filmstudio erachter, 20th Century Fox heeft de trailer gelanceerd. En geeft daarmee een kijkje met wat je kan gaan verwachten. De regisseuse Jennifer Yuh Nelson maakt met deze film de overstap van animatie naar live action.

Zij was verantwoordelijk voor ‘Kung Fu Panda 2 en 3’. Beide films zagen er heel goed uit en na wat ervaring te hebben opgedaan, werd het tijd voor de overstap. En na het zien van ‘The Darkest Minds’ trailers heb ik er wel vertrouwen in. Er is gekozen zoveel mogelijk beelden te tonen waarbij je ziet wat de superkrachten zijn.

The Darkest Minds
Bron: 20th Century Fox Trailer | The Darkest Minds

Alleen is mijn twijfel of zij nu niet alle krachten in de trailer hebben gestopt. Wat films zoals deze heel vaak hebben is dat verschillende karakters niet durven om de krachten te gebruiken. Het klinkt meer dat de studio erachter het geld niet heeft, of het er voor over heeft, om het geld uit te geven aan de effecten. Want wat de filmkijker wilt is dat er zoveel mogelijk superkrachten in de film worden gebruikt.

Is er alleen maar positiviteit te melden over de trailer?

Het is een boek verfilming, en het eerste deel ‘De Overlevenden’ is hier voor gebruikt. Mocht het een succes zijn dan weet je dat er minimaal nog twee films aan zitten te komen. Toch krijg ik van het zien van ‘The Darkest Minds’ een ‘X-Men’ gevoel. Alleen ligt de focus dit keer op tieners. Zij gaan het opnemen tegen de volwassenen die bang zijn geworden voor de tieners.

The Darkest Minds
Bron: 20th Century Fox Trailer | The Darkest Minds

Één van de tieners, die tevens de meest krachtigste van alle tieners is, wordt gespeeld door Amandla Stenberg. Je kan haar kennen van de films ‘Everything, Everything’, en haar spraakmakende rol in de eerste ‘The Hunger Games’. Vanaf 2 augustus draait ‘The Darkest Minds’ in de Nederlandse bioscoop.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie Must See [Top5]