Denzel Washington stars as Robert McCall in Columbia Pictures' EQUALIZER 2.

The Equalizer 2 Trailer

Movie Trailers

Denzel Washington is terug met The Equalizer 2 trailer

Als je naar het werk van Denzel Washington kijkt is het de ene keer een hit en de andere keer net geen hit. Hij weet wat hij als acteur kan en met het eerste deel van ‘The Equalizer’ maakte hij een geweldige film dat heel goed scoorde. Na ‘The Magnificent Seven’ is het tijd voor ‘The Equalizer 2 trailer’. Hierboven kan je hier bekijken, maar wat staat je te wachten in de bioscoop?

16 augustus dit jaar draait het tweede deel van ‘The Equalizer’. In de ‘The Equalizer 2 trailer’ zie je hoe Robert McCall weer wordt uitgedaagd om op te komen voor de mensen die dat niet kunnen. Of niet meer kunnen. Wanneer een vriendin, werkzaam bij de politie, wordt vermoord komt de killer in Robert los.

Hij gaat op zoek naar de daders die daar verantwoordelijk voor zijn. Wederom werken Denzel Washington en regisseur Antoine Fuqua samen. De boven genoemde films zijn allemaal samenwerkingen tussen de twee. Je zou denken dat vier jaar na het eerste deel er te veel tijd voorbij is gegaan om met een tweede deel te komen.

The Equalizer 2
Bron: Sony Pictures & Filmdepot | The Equalizer 2

Weten Denzel Washington en Antoine Fuqua je te overtuigen met ‘The Equalizer 2 trailer’?

Toch weet ‘The Equalizer 2 trailer’ je te overtuigen om naar de bioscoop te gaan. Want Denzel Washington is het nog niet verleert en je moet oppassen om geen ruzie met hem te krijgen. Je gaat heel veel vecht scenes zien waarbij de tijd wordt gezet om het binnen een aantal minuten te laten gebeuren.

Het lijkt erop dat er heel goed is gekeken naar de sfeer en de hoe donker of licht een bepaalde scene is. Als je na gaat dat de geknipte scenes in ‘The Equalizer 2 trailer’ er heel donker uit zien als hij gaat of aan het vechten is. En kleurrijk wanneer de sfeer relaxed is en hij niet hoeft te vechten. Ik ben heel benieuwd na het eind resultaat. Vanaf half augustus in de Nederlandse bioscoop.

Latest Reviews