The Fate of the Furious

Hoe groter hoe beter bij The Fate and The Furious

The Fate of the Furious Movie Poster
Ik ben niet zo’n grote fan van alle Fast and the Furious films. Ik heb met gemengde gevoelens gekeken naar het 7e deel, maar was wel heel benieuwd wat de makers gingen doen met The Fate the Furious.
De trailers beloofde heel veel spektakel en knallen en met die gedachten ben ik naar de bioscoop gegaan.
Ik had geen hoge verwachtingen en was heel erg benieuwd of de hype van het 7e deel zijn uitwerking had bij het het 8ste deel.

Dwayne Johnson is lekker bezig met het maken van films. Deze week werd door de studio bekend gemaakt dat hij en Jason Statham samen een spin-off gaan maken.
Ik weet niet wat ik er van moet verwachten het klinkt alsof de studio een plan B wilt hebben omdat er na het 8ste deel, nog twee delen uit gaan komen.

Dit is het verhaal van The Fate of the Furious:

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden.
Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan.

Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren. Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft.

Dit vond ik van The Fate of the Furious

De makers hebben flink uitgepakt als het gaat om de overtreffende trap van spektakel.
Want in ieder deel dat er uit komt proberen zij nog groter en beter over te komen als het om de knallen en onmogelijke stunts gaat.
Dat was ook te zien bij The Fate of the Furious. Als een scene begon zat ik te wachten tot dat de knallen of stunts in beeld zouden komen. Want dat is voor mij een reden om te kijken.

Ook de humor vond ik één van de pluspunten. Zij wisten op een smakelijke manier humor toe te voegen en dat was vooral te danken aan de chemie dat Dwayne Johnson en Jason Statham hadden.
Een andere rol die opviel was de slechterik Cipher. Werd gespeeld door Charlize Theron, en zij wist een geloofwaardige en gevaarlijke slechterik te spelen. Zij was het team 9 van de 10 keer voor en wist wanneer dat nodig was de controle weer te krijgen.
Ook viel mij Michelle Rodriguez op, zij speelt de geliefde van Vin Diesel en het kwam heel overtuigend over.
Ik voelde emotie bij haar op de momenten dat zij verdrietig of juist heel erg boos.

The Fate of the Furious

Omdat de focus lag op de speciale effecten, knallen en stunts. Was er weinig tijd om alle karakters goed in beeld te brengen. De focus lag bij Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Johnson en Jason Statham. Zij moesten The Fate of the Furious verkopen en er voor zorgen dat de bakken met geld binnen zouden komen.
Terwijl ik ook geïnteresseerd was in de andere personages, want wat hadden zij te melden?

Mijn Conclusie:

Verder was er niet veel negatiefs aan The Fate of the Furious op te merken. Je weet waar je voor gaat en meer moet je niet verwachten. Een lekkere film om te kijken en kan zich na al de delen een mega blockbuster noemen.
Want bij het achtste deel gaan er meer mensen dan ooit naar de bioscoop om de film te kunnen zien.

Latest Reviews