The Grinch Trailer 2

Als het aan Illumination Entertainment ligt kan de kerst nu al beginnen, want The Grinch trailer 2 is uitgekomen

The Grinch
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | The Grinch

Een aantal maanden geleden wist Illumination Entertainment al te verrassen met een teaser trailer voor de film ‘The Grinch’. Met het oog op een zomer vol animatie films kan het niet anders dat de animatiestudio de kijker wilt voorbereiden op de aankomende kerst. Dat doen zij door nieuwe beelden te laten zien. In ‘The Grinch Trailer 2’ krijg je meer een beeld wat de bedoeling kan zijn van de film. Het lijkt erop dat het verhaal in grote lijnen lijkt op wat je van de live action versie kent.

Wat wel een beetje gek is, is dat de makers van de film Jim Carrey niet hebben gevraagd om de stem in te spreken. Hij is tot op de dag van vandaag een icoon in de komedie, en in de rol van de mopperkont zien vele mensen hem jaarlijks terug in de kerst periode. Daarbij komt dat de jaren geleden is uitgebracht door Universal en de animatiestudio Illumination Entertainment al een tijd bij dezelfde club hoort. Toch laat Benedict Cumberbatch zijn eigen versie van het karakter horen in ‘The Grinch trailer 2’.

The Grinch Trailer 2
Bron: GIPHY | The Grinch

Aan de ene kant vindt ik de trailer aan de vroege kant komen, want vele mensen gaan nog op zomervakantie. Dan kan ik mij voorstellen dat de focus nog niet op de kerst later dit jaar ligt. Daarentegen als kerst fanaat, kan het voor mij niet vroeg genoeg kerst zijn. Als je nagaat dat eind augustus de pepernoten ook in de winkels liggen. Waarom zou de filmstudio dan niet ‘The Grinch trailer 2’ kunnen lanceren?

The Grinch trailer 2 heeft mijn verwachtingen van de film naar het positieve weten te krijgen

Mijn verwachtingen voor de film, die later dit jaar in de bioscoop te zien is, zijn wat verbeterd. Na het zien van de teaser was ik niet direct enthousiast. De beelden zagen er over het algemeen goed uit, maar toch heb je een over de top versie in je hoofd zitten. Waardoor de eerste beelden als een stille versie van het karakter overkwam. Toch geeft ‘The Grinch trailer 2’ al wel meer weg over het tot stand komen van de haat tegen kerst.

The Grinch Trailer 2
Bron: GIPHY | The Grinch

In de live action versie wordt het kort aangestipt door middel van flashbacks, en ik hoop dat de animatie versie daar dieper op in gaat. Zodat je meer met de harige hoofdpersoon kan meeleven. Vanaf 28 november is de gehele versie van ‘The Grinch’ in de Nederlandse bioscopen te zien.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Grootste film flops 2018