Bron: Universal, Illumination & Filmdepot | The Grinch Trailer

The Grinch Trailer

Movie Trailers

Illumination brengt de mopperkont terug, The Grinch trailer is uitgekomen

The Grinch Trailer
Bron: Universal, Illumination & Filmdepot | The Grinch Trailer

De kerst kan alvast beginnen. Vergeet de feestdagen als pasen en sinterklaas want Illumination heeft een eigen versie gemaakt van de mopperkont. Ik heb het over The Grinch trailer, want Universal heeft het online gezet. Ben je er klaar voor een nieuwe versie van de groene mopperende man?

Want het is alweer een aantal jaar geleden dat ‘How The Grinch Stole Christmas’ uitkwam. Daar zat Jim Carrey uren lang in de make-up om in de rol te komen. Maar er ook op te lijken. Dit keer is het aan Benedict Cumberbatch om in de rol te kruipen. Hij hoeft alleen minder lang in de make-up te zitten. Want hij hoeft alleen zijn stem te gebruiken, je hoort alleen zijn stem.

The Grinch Trailer
Bron: Universal, Illumination & Filmdepot | The Grinch Trailer

Het verhaal zal niet heel anders zijn dan dat je al kent. Wat wel anders zal zijn is de sfeer en het kleur gebruik. Want je merkt bij het zien van The Grinch trailer dat je niet direct in de kerst sfeer zit. De kleuren die worden gebruikt zijn, wat mij betreft, te fel. En de muziek dat wordt gebruikt in de trailer heeft niets met de feestdagen te maken. Want het is ‘Happy’ van Pharrell Williams, dat werd gebruikt in de eerste ‘Despicable Me‘ film. Een gemiste kans.

De makers, Illumination, had nog meer uit kunnen pakken met de versiering dat in het dorp wordt neer gezet. Ook al hebben zij daar hun best op gedaan. Het had één en al kerst versiering mogen zijn. Wat heel positief aan The Grinch trailer is dat de makers hebben gekeken naar de live action versie. De mensen, verschillende decors in winkels en hoe de huizen eruit zien lijken geïnspireerd op zijn voorganger.

Latest Reviews

Ook interessant
Blockers Trailer
Blockers Trailer