The Happytime Murders Trailer

Movie Trailers

‘The Happytime Murders trailer’ is het resultaat als je poppen en Melissa McCarthy samen laat werken

The Happytime Murders trailer
Bron: STX Entertainment & IMDB | The Happytime Murders

Er waren de afgelopen maanden al verschillende verhalen te vinden op het internet dat Melissa McCarthy bezig was om een nieuwe film te maken. Naast ‘Life Of The Party‘ is de actrice te zien in ‘The Happytime Murders trailer’ en vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Zo’n vijfendertig jaar lang is de regisseur van de film Brian Henson bezig met het maken van films waar verschillende poppen een grote of de hoofdrol in spelen. Denk aan ‘Muppet Treasure Island’, ‘Labyrinth’ en ‘The Muppet Christmas Carol’. Het is zijn kracht om het op een grappige maar ook een professionele manier in beeld te brengen.

Als je naar ‘The Happytime Murders trailer’ kijkt zie je al snel dat deze film niet voor de kleine kijkers is bedoeld. Want de ‘Red Band’ trailer laat zien dat het op verschillende vlakken alleen bedoeld is voor volwassenen. Zoals het gebruik van XTC, een schietpartij of een seks scene waarbij twee poppen iedere hoek van het kantoor gebruiken.

STX Entertainment brengt de film naar de bioscoop en ik ben heel benieuwd hoe dat wordt ontvangen. De humor kan voor een groot volwassen publiek geschikt zijn. Dat kan het gebruik van de poppen niet zijn. Voor vele zal dit een film zijn dat te kinderachtig overkomt. Mochten mensen ‘The Happytime Murder trailer’ niet hebben gezien, weten zij ook niet waar het over gaat.

De film gaat over een wereld waar poppen en mensen in één wereld wonen. Wanneer iemand het gemunt heeft op poppen, en ze overhoop schiet komt de Los Angeles Police Department kijken. Waar Melissa McCarthy één van de onderzoeksagenten is. De andere rollen zijn weggelegd voor onder andere Elizabeth Banks en Maya Rudolph.

Latest Reviews