Movie Trailers

The Hate U Give Trailer

De beelden in The Hate U Give trailer laten zien hoe rasisme vandaag de dag eruit ziet

The Hate U Give Trailer
Bron: IMDB / 20th Century Fox & Erika Doss | The Hate U Give

In de loop der jaren hopen verschillende filmstudio’s een hit te maken door de rechten van een boek te kopen. Zodat zij er een film van kunnen maken en cashen. Wat 20th Century Fox heeft gedaan is de rechten van een boek gekocht, maar het verhaal speelt vandaag de dag in de samenleving. Dat maakt ‘The Hate U Give trailer’ eentje om te bekijken. Want wat hebben de makers in petto?

Hollywood is met de samenleving aan het meegroeien door meer diversiteit te laten zien in de content. Zo werd er in ‘Love, Simon’ over de LGBTQ community gesproken. En dit keer is de donkere gemeenschap aan de beurt, eerder dit jaar was ‘Black Panther’ een mega succes en die liet zien hoe je door inclusiviteit een grote groep kan bereiken.

Het is een goede start en weg om in te slaan. Laat mensen van alle etniciteiten, seksualiteiten etc mee doen met het leven. Alleen laten de beelden in ‘The Hate U Give trailer’ wat anders zien. Dat is de harde realiteit dat vandaag de dag nog plaatsvind over de gehele wereld. Ik denk dat het een goede zet is geweest van 20th Century Fox om deze film te maken. Want hoe meer mensen zien hoe het leven in de verschillende wijken in Amerika gaat, is des te beter.

Amandla Stenberg en KJ Apa schitteren in The Hate U Give trailer

The Hate U Give trailer
Bron: IMDB / 20th Century Fox & Erika Doss | The Hate U Give

Actrice Amandla Stenberg is aan het doorbreken op het grote scherm, want later dit jaar is zij naast deze film te zien in ‘The Darkest Minds‘. Achter de schermen was er veel te doen om Kian Lawley, hij zou in de film en ook in ‘The Hate U Give trailer’ te zien zijn. Alleen was hij in een video te zien waar hij racistische taal in gebruikte. Een goede reden om hem uit de film te halen, en KJ Apa zijn rol over te laten nemen.

Wanneer ‘The Hate U Give’ in de Nederlandse bioscoop te zien is, is nog onbekend. Vanaf 19 oktober draait de film in de Amerikaanse bioscopen. Tot die tijd moet je het doen met ‘The Hate U Give trailer’. Vindt jij het een film dat op het juiste moment wordt uitgebracht?

Latest Reviews

Ook interessant
De twee seizoenen van de Luizenmoeder zijn uitgezonden, maar hoe kan de toekomst eruit gaan zien?
Hoe ziet de toekomst van de Luizenmoeder eruit?