The House With A Clock In It’s Walls Trailer

Movie Trailers

Stap met de trailer in de wereld van ‘The House With A Clock In It’s Walls’

The House With A Clock In It's Walls
Bron: Universal Studios Trailers | The House With A Clock In It’s Walls

Regisseur Eli Roth staat bekend om zijn horror films en series. Toch lijkt hij een mildere kant te hebben en dat krijg je te zien in de eerste trailer van ‘The House With A Clock In It’s Walls’. Dat is een groot verschil als de andere films als ‘Hemlock Grove‘, ‘Cabin Fever’ en ‘Hostel’.

Het is niet gek dat er film als ‘The House With A Clock In It’s Walls’ door Universal en Amblin Entertainment (het filmproductiebedrijf van regisseur Steven Spielberg) wordt uitgebracht. Want Jack Black wist al eerder te scoren meen een soort gelijke film. Want in 2015 kwam ‘Goosebumps’ uit en daar komt later dit jaar ook een vervolg op. En ‘Goosebumps: Slappy Halloween’ komt een maand later dan deze film uit. Snijden de twee studio’s elkaar niet in de vingers? Door met een soort gelijke film te komen en ook met Jack Black in de hoofdrol?

The House With A Clock In It's Walls
Bron: Universal Studios Trailers | The House With A Clock In It’s Walls

Daar komen we later dit jaar pas achter. Nu is alleen de trailer nog uit en ik zat met een open mond te kijken. Want Eli Roth heeft zijn kunsten omhoog gegooid en dat is wel te zien. De visuele effecten zijn heel erg goed, op het laatste shot waarbij een aantal tentakels een deur uit komen. De effecten geven samen met de klassieke logo’s de trailer heel veel sfeer.

Regisseur Eli Roth laat zien wat ij met de visuele effecten van plan is in ‘The House With A Clock In It’s Walls’

Wat ook leuk is om te zien is dat Cate Blanchett in een film als ‘The House With A Clock In It’s Walls’.Zij laat de afgelopen jaren rollen zien waar je de actrice in eerste instantie niet in zou verwachten. Na ‘Thor: Ragnarok‘ zal de actrice later dit jaar in de film ‘Oceans 8’ te zien. De vrouwelijke versie van de andere ‘Oceans’ films.

The House With A Clock In It's Walls
Bron: Universal Studios Trailers | The House With A Clock In It’s Walls

Daarnaast is één van de kindacteurs van dit moment in deze film te zien. De jonge Owen Vaccaro zal naast de bekende acteurs in ‘The House With A Clock In It’s Walls’. Eind september zal de fantasy, horror en mysterieuze film in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. Wanneer de film naar Nederland komt is nog niet bekend.

Latest Reviews