Bron: Universal Pictures & Filmdepot | The Hustle

The Hustle Trailer

Actrices Anne Hathaway en Rebel Wilson bundelen krachten in The Hustle trailer

Actrices Anne Hathaway en Rebel Wilson bundelen krachten in The Hustle trailer
Bron: GIPHY | The Hustle

Toen ik ‘The Hustle trailer’ voor het eerst zag, wist ik niet zo goed wat ik er van moest vinden. Want Anne Hathaway en Rebel Wilson zijn niet de actrices die je direct bij elkaar zou verwachten. Beide dames hebben een totaal andere cv als het om films gaat. Om te beginnen met Anne Hathaway, zij wilt vooral voor luchtig gaan. Maar het vooral veilig spelen. Toch wist zij mij met ‘Ocean’s 8‘ op een positieve verrassen.

Dan Rebel Wilson, zij is in diverse films te zien, en laat zich tot het gaatje gaan. Waarbij je heel hard om haar moet lachen, en het over de top in beeld wordt gebracht. Dat de twee actrices samen komen in ‘The Hustle trailer’ is niet geheel onverwacht, maar wel een duo waar ik aan moet wennen.

Voordat ik het berichte over ‘The Hustle trailer’ schreef, heb ik drie keer naar de beelden gekeken. Wat mij vooral opvalt is dat Rebel Wilson een aantal stappen terug heeft gedaan, als het om acteren gaat. Zij laat een gebalanceerd karakter zien. Waarbij de humor voorop staat. Anne Hathaway daarentegen heeft een aantal stappen bij moeten zetten, om de ander te kunnen bijbenen. Want Anne wordt uit haar comfort zone gehaald en moet haar acteer werk laten spreken.

De film en The Hustle trailer geeft aan veel te kunnen bieden

De film en The Hustle trailer geeft aan veel te kunnen bieden
Bron: GIPHY | The Hustle

‘The Hustle trailer’ heeft mij kunnen overtuigen dat deze film niet alleen maar om het feminisme zou gaan. Omdat de karakters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson, rijke mannen proberen op te lichten. Waarbij miljoen of zelf miljarden dollars wordt ontfutselt. Hoe zij uiteindelijk bij de vechttraining komen, is mij tot nu toe onduidelijk.

Wat mij wel duidelijk is geworden, is dat dit een goede opvolger van ‘Spy’ zou kunnen zijn. Niet dat zij hetzelfde verhaal vertellen, maar wel dat er dames te zien zijn met actie gemixt met komedie. De film komt net na moederdag uit, en mist misschien een kans om groots te gaan scoren. Ik ga de film na het zien van ‘The Hustle trailer’ zeker zien.

Latest Reviews