Weten Elizabeth Moss en Leigh Whannell met The Invisible Man trailer, de film te verkopen?
Bron: Copyright 2020 Universal Pictures International & Filmdepot | The Inivisible Man

The Invisible Man Trailer

Weten Elizabeth Moss en Leigh Whannell met The Invisible Man trailer, de film te verkopen?

Er was een tijd dat Universal Pictures een eigen franchises op poten wilde zetten. Door Tom Cruise naar voren te schuiven in de remake van ‘The Mummy‘. Toch liep het anders en was het niet zo’n groot succes. Nu lijkt een ander karakter in een nieuwe vorm te zijn gegoten. Althans dat is mijn eerste gedachten na het zien van ‘The Invisible Man trailer’. Laat onder dit bericht jouw mening achter van de trailer.

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Wat mij betreft kan Elisabeth Moss weinig verkeerds doen, want zij weet mij tot nu toe te verbazen met haar rollen. Sinds de serie ‘The Handmaid’s Tale‘ ben ik fan van haar. Toch heb ik het gevoel dat zij in een verkeerde trailer en mogelijk film zit. Zij probeert haar rol zo goed mogelijk neer te zetten, alleen zijn de elementen/middelen om haar heen niet van hetzelfde niveau.

Er zijn genoeg vergelijkingen met voorgaande films te maken, na het zien van de trailer

Er zijn genoeg vergelijkingen met voorgaande films te maken, na het zien van de trailer
Bron: Copyright 2020 Universal Pictures International & Filmdepot | The Inivisible Man

Vooral het begin van ‘The Invisible Man trailer’ wist mij vreemd naar het beeldscherm kijken. Want het kwam over als een grap van de makers. Alleen het einde was steen goed, want zit je naar de realiteit te kijken of draait Cecilia door? Waardoor je als kijker met een aantal vragen achter blijft. En wordt geprikkeld om vanaf 5 maart 2020 naar de bioscoop te gaan.

De man achter de film en ‘The Invisible Man trailer’ is niemand minder dan Leigh Whannell. Hij maakte de erg ondergewaardeerde film ‘Upgrade’. Het wel een leuke film om naar te kijken, alleen kwam er een bijna gelijke film uit dat jaar. Namelijk, ‘Venom‘. Dat qua verhaallijn heel veel weg had van de film. Mocht je dieper in je geheugen willen graven?

Dan kan de trailer en film overkomen als een remake van ‘Hollow Man’. Dat in 2000 uitkwam en werd geregisseerd door Paul Verhoeven. Er zijn genoeg vergelijkingen te maken, waardoor mensen het idee hebben, de film te hebben gezien. Waardoor de kans groot is dat de film in de bioscoop links blijft liggen.

Latest Reviews

Ook interessant
Girls Night Out