Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elisabeth Moss komen samen in The Kitchen trailer
Bron: © 2019 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Alison Cohen Rosa & Filmdepot | The Kitchen

The Kitchen Trailer

Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elisabeth Moss komen samen in The Kitchen trailer

Voordat ik naar de beelden van ‘The Kitchen trailer’ ga, wil ik je eerst mee terug nemen naar eind 2018. De film ‘Widows‘ kwam uit. Een actie film waar alleenstaande vrouwen zich staande probeerde te houden tegenover hele goede en agressieve criminelen. Oké, terug naar de Warner Bros film. Waar een bijzonder drietal bij elkaar is gezet.

Want Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elisabeth Moss spelen de hoofdrol in ‘The Kitchen trailer’. Zij vormen een drietal vrouwen, die zich de afgelopen tijd hebben laten kleineren. Het is tijd om voor zichzelf op te komen, alleen staan er een grote criminele groep tegenover hen.

In ‘The Kitchen trailer’ en de film draait het om Kathy, Ruby en Claire. Als de echtgenotes van leden van de Ierse maffia uit Hell’s Kitchen die in 1978 door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden. De dames besluiten daarop het heft maar in eigen hand te nemen en blijken onverwachts heel bedreven te zijn in het runnen van de criminele organisatie en het uit de weg ruimen van de concurrentie…letterlijk.

In de Amerikaanse trailer, zag ik logo van DC Comics voorbij komen. Ik ben gaan zoeken en kwam er al snel achter dat ‘DC Vertigo’ een afdeling is, dat stripboeken uitbrengt waarbij de makers vooraan staan. Bij andere stripboeken uitgevers is dat over het algemeen niet het geval. Daar draait het om het grote merk of het karakter.

De eerste beelden van The Kitchen lijken naar een hit voor Warner Bros te wijzen

De eerste beelden van The Kitchen lijken naar een hit voor Warner Bros te wijzen
Bron: © 2019 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Alison Cohen Rosa & Filmdepot | The Kitchen

Het verhaal, waarvan de film 19 september in de bioscopen gaat draaien, is in stripboek vorm uitgebracht. Andere films dat ook dezelfde weg bewandelde waren ‘V For Vendetta’, ‘Constantine’ en ‘The Losers’. Op het eerste gezicht, had ik niet verwacht dat het verhaal en de film uit de strips zou komen.

De eerste beelden van de trailer beloven veel goeds, want er zit ontzettend veel sfeer in. Ook lijken de actrices een goede match te zijn. Ik heb Melissa McCarthy en Tiffany Haddish nog nooit in zo’n rol gezien. Het lijkt hen beide goed te passen, terwijl ik hen beide alleen ken van de komische, hysterische en over de top films. Beide dames hebben dit nodig om ver te kunnen met de acteer carrière. Want zij lijken op dit moment vast te zitten in de komedie hoek.

Daarnaast zijn er andere grote acteurs en actrices die bekend zijn, te zien in de film. ‘The Kitchen trailer’ laat een aantal gezichten zien. Waardoor ik het gevoel heb, dat Warner Bros een nieuwe hit in handen heeft. Daar komt bij dat ‘Widows’ door de critici en filmliefhebbers met gemixte feedback werd ontvangen. Ook in de box office heeft de film het niet super goed gedaan, waardoor een groot gedeelte van de bioscoop bezoekers het verhaal van ‘The Kitchen’ niet als bekend over komt.

Leveren Chloë Grace Moretz en Isabelle Huppert in Greta een meesterwerk af?
Volgende
Greta Review

Latest Reviews

Ook interessant
What Happened To Monday Review