Bron: Brooke Palmer & Netflix | The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas Trailer

Welke sfeer wordt er neer gezet in The Knight Before Christmas trailer

Ben jij klaar om in een wereld te stappen dat onder gedompeld is in een kerst wereld? Netflix heeft ‘The Knight Before Christmas trailer’ gelanceerd en hoop dat jij toe bent om aan kerst te beginnen. Voor vele zal het aan de vroege kant zijn, voor hen is er geen probleem.

Want de film zal ook in december bij de streamingdienst in de catalogus staan. Met de trailer werd ook het verhaal uit de doeken gedaan. Waarmee direct duidelijk werd dat het een stereotype en zoetsappige film is. Perfect om de donkere winterdagen voor de kerst mee door te komen. Dit is in grote lijnen het verhaal van de Netflix film:

Als een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole tijdens de feestdagen naar het hedendaagse Ohio stuurt, raakt hij bevriend met Brooke, een slimme, aardige wetenschapslerares die geen geluk heeft in de liefde. Brooke helpt Sir Cole zijn weg te vinden in de moderne wereld, terwijl hij probeert om erachter te komen hoe hij zijn mysterieuze opdracht kan uitvoeren — de enige manier waarop hij weer terug naar huis kan. Maar als Sir Cole en Brooke beter bevriend raken, krijgen ze ook gevoelens voor elkaar. Kan hun liefde alles overwinnen?

Met de boodschap en Vanessa Hudgens probeert Netflix jou over de streep te trekken

Met de boodschap en Vanessa Hudgens probeert Netflix jou over de streep te trekken
Bron: Brooke Palmer & Netflix | The Knight Before Christmas

Zoals dat bij een kerst film hoort, zit er in de ‘The Knight Before Christmas trailer’ en natuurlijk de film een boodschap verwerkt. Want als kijker moet jij een goed gevoel krijgen, en met de feestdagen draait het om de mensen die jij lief hebt. Nu lijkt de ridder in de moderne tijd daar ook om te geven, en Brooke lijkt dit ook te moeten in zien.

Dat kan voor de nodige ‘oh ja’ momenten gaan zorgen. Of je lichaam vullen met de nodige gelukt hormonen, zodat je de feestdagen met een goed gevoel door kan komen. Ook zal zal er een oom of ander familielid zijn die probeert te sfeer te verpesten. Daar speelt de zoetsappigheid mogelijk ook een rol bij. Want het lijkt alsof er in ‘The Knight Before Christmas trailer’ een lawine met kerst spullen en andere lekkernijen is langs geweest.

Daarbij is Vanessa Hudgens wederom terug om jou te helpen om de feestdagen door te komen. Zij was vorig jaar al te zien in ‘The Princess Switch’ waar de kerst ook bij een andere verhaallijn werd toegevoegd. Die film werd matig positief opgepakt door de kijker. Voor Netflix is het te hopen dat het deze keer ook zo uitpakt.

Latest Reviews

Ook interessant
Nieuwe titels vanaf juli op Netflix