The Lego Movie 2 Teaser Trailer

The Lego Movie 2 teaser trailer laat zien dat de bekende figuren de ruimte in gaan

The Lego Movie 2: The Second Part
Bron: GIPHY | The Lego Movie 2: The Second Part

De geanimeerde animatie franchise van Lego begon heel sterk. Met de release van de eerste film leek het een schot in de roos te zijn voor Warner Bros en daar moest een vervolg op komen. Nu is ‘The Lego Movie 2 Teaser Trailer’ uitgekomen. En deze film moet er voor gaan zorgen dat de glorie dagen van de animatie serie weer terug komt.

Want met ‘The Lego Batman Movie’ en ‘The Lego Ninjago Movie’ werden de filmkijkers overspoeld met spin-off films en de ene deed het best aardig. Toch was de kwaliteit van de derde niet al te best en leek de studio hetzelfde trucje nog een keer te proberen. Met de originele titel: ‘The Lego Movie 2: The Second Part’ moet er weer enthousiasme terug komen bij de filmkijkers.

The Lego Movie 2 Teaser Trailer
Bron: GIPHY | The Lego Movie 2: The Second Part

Op mij kunnen zij sowieso rekenen, want ik ben blij dat je terug kan naar de oneindige fantasie wereld van Lego. Het speelgoed uit mijn jeugd dat tot leven komt. De makers lijken zelf ook de grenzen op te willen zoeken, en de kijker te willen verrassen. Dit keer gaan de bekende figuren naar de ruimte. Alleen moet Emmet Brickowski zijn vrienden gaan redden. Want een ruimte wezen heeft hen meegenomen.

‘The Lego movie 2 Teaser Trailer’ kan niet zonder een goed nummer!

De humor in ‘The Lego Movie 2’ blijft goed maar aan de ene kant wel voorspelbaar. Toch haalt dat bij mij het enthousiasme niet weg, de figuren, animatie en de fantasie wereld maken dat weer goed. Wat natuurlijk ook bij deze animatie film hoort is een nummer. In ‘The Lego Movie 2 Teaser Trailer’ krijg je een klein stukje te horen. Als je de trailer moet geloven is het een remix van ‘Everything Is Awesome!’

The Lego Movie 2 Teaser Trailer
Bron: GIPHY | The Lego Movie 2: The Second Part

De teaser heeft het lekkere nummer ‘Intergalactic’ van de Beastie Boys. Omdat de film de ruimte in gaat een hele toepasselijke keus! Mocht je de de Nederlandse versie van ‘The Lego Movie 2 Teaser Trailer’? Klik op de link zodat je de trailer snel kan kijken. Het beloofd een film vol humor te worden omdat er een nieuwe actrice is toegevoegd.

Niemand minder dan de opkomende actrice Tiffany Haddish. Zij is na ‘Girls Trip‘ in een aantal andere komedies te zien. Vanaf begin februari kan je de gehele film in de bioscoop gaan zien. Kan jij niet wachten tot dat de geanimeerde Lego film te zien is?

BewarenBewaren

Latest Reviews