Bron: IMDB & Warner Bros | The Lego Movie 2

The Lego Movie 2 Trailer 2

Vanaf 6 februari in de bioscoop, maar nu moet je het doen met The Lego Movie 2 trailer 2

Vanaf 6 februari in de bioscoop, maar nu moet je het doen met The Lego Movie 2 trailer 2
Bron: IMDB & Warner Bros | The Lego Movie 2

Na een klein jaar pauze te hebben gehad van de Lego films, komt Warner Bros Animation terug met een vervolg op het meest succesvolle deel. ‘The Lego Movie 2 trailer 2’ is uit, want zo lang duurt het niet meer voordat de volledige film in de bioscoop is te zien. Hierboven staat de Engelse trailer voor je klaar, maar ben je op zoek naar de Nederlandse versie? Klik op de link.

Als je het eerste deel hebt gezien, weet je direct wat jou staat te wachten. Het is alles wat je in het eerste deel hebt gezien. Toch hebben de makers nog genoeg nieuws te bieden. Want er is bijvoorbeeld een nieuwe slechterik. En wel in de vorm van een nog jongere generatie. Zij zetten alles heel snel in elkaar, en breken het nog sneller af.

In The Lego Movie 2 Trailer 2 worden de helden van Steenstad weer herenigd in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

In de Engelse versie van The Lego Movie 2 trailer 2 hoor je de stem van Chris Pratt dubbel

In de Engelse versie van The Lego Movie 2 trailer 2 hoor je de stem van Chris Pratt dubbel
Bron: IMDB & Warner Bros | The Lego Movie 2

Wat mij vooral aanspreekt aan ‘The Lego Movie 2 trailer 2 is de verwijzingen naar andere films. Wat de makers goed hebben gedaan is onder andere: ‘Guardians of the Galaxy 2‘, ‘Jurassic World: Fallen Kingdom‘ en ‘Mad Max: Fury Road’ erin te verwerken. Voor de volwassen kijkers en filmliefhebbers is het een feest der herkenning, wanneer de film voor hun neus afspeelt.

Misschien zie je het niet direct in ‘The Lego Movie 2 trailer 2’ maar er is een blik aan bekende open getrokken voor de animatie film. Zo is Harley Quinn in de film te zien, en zal Margot Robbie te horen zijn als het bekende karakter. Daarnaast zal Chris Pratt zijn stem gebruiken om de teksten van Emmet Brickowski en Rex Dangervest in te spreken.

Latest Reviews