The Meg Trailer

Movie Trailers

In ‘The Meg trailer’ zie je hoe een enorme haai moet worden gestopt

Haaien zijn er in alle vormen en maten. Alleen de enorme haai die in ‘The Meg trailer’ zit is van een enorme grote. De film is vanaf 9 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Alleen wat kan je gaan verwachten van de actie en monster film? Lees verder om daar achter te komen.

Achter de schermen van de film maar ook ‘The Meg trailer’ is er genoeg te melden. Want het is een samenwerking met China waardoor de film een grote kans heeft om een in de Chinese bioscopen te gaan draaien. En met de groeiende markt, want in China blijven zij bioscopen bouwen, kan er heel veel geld worden verdiend.

In de trailer en film komen een aantal Chinese acteurs in voor, zodat de film de Aziatische markt aan te spreken. Zelf vind ik het niet erg om naar een cast te kijken waarbij verschillende nationaliteiten in te zien zijn. Dat geeft juist een goede weergave van de mensen die over de wereld wonen.

Wat zie je in The Meg trailer?

The Meg trailer
Bron: Warner Bros & Filmdepot | The Meg

Ik had verwacht dat er wat humor in zou zitten. Want Jason Statham en Rainn Wilson kunnen comedy aan. Zoals in ‘Spy’ en ‘The Office’. Maar dat zie je niet terug in ‘The Meg trailer’ maar denk dat het ook niet in de film zou zitten. Misschien een aantal kleine grappen die er tussen zijn geschreven.

Maar het is wel een horror, science fiction en actie film. Want alleen in de trailer zijn de effecten heel erg goed. Je voelt de dreiging van de haai. Dat door wetenschap zo’n enorme haai is geworden. De trailer deed mij denken aan ‘Jaws’ de film klassieker van Steven Spielberg. Alleen lijkt dit een overtreffende trap te zijn.

De overtreffende trap is de grote van de haai. Het is enorm, en daarmee kan je heel veel doen. Warner Bros heeft misschien geld in handen. Want haaien films kunnen onverwachts scoren. Zoals ‘The Shallows‘ met Blake Lively en ‘47 Meters Down‘. Wat valt jou het meest op aan ‘The Meg trailer’?

Latest Reviews

Ook interessant
De horror serie Into The Dark maakt zijn debuut bij Horrify
Maak kennis met Horrify’s Into The Dark (+ Winactie)