Bron: Copyright 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. MARVEL Copyright 2018 MARVEL | The New Mutants

The New Mutants Trailer

De fans hebben lang moeten wachten, maar er is meer duidelijk gemaakt met de lancering van The New Mutants trailer

Een lange tijd geleden lanceerde 20th Century Fox ‘The New Mutants trailer’. Daarna werd het heel lang stil rondom de film, waardoor de geruchten dat Disney de film niet zou gaan lanceren, het internet werden op geslingerd. Wat daar niet bij hielp was dat de releasedatum meerdere keren werd verplaatst. In de tijd, dat de fans de studio’s eisen om een bepaalde versie van een film te lanceren, is het goed dat Disney alsnog de film in de bioscoop uitbrengt.

Waardoor de fans kunnen bewijzen dat de film populair is onder een groot publiek. Nu zijn er nieuwe beelden gelanceerd door 20th Century Fox, waardoor nu het einde van de X-Men franchise in zicht is. De vorige beelden wisten mij niet te boeien, heeft de nieuwe ‘The New Mutants trailer’ voor verandering gezorgd? Je leest hier in dit blog bericht.

Na de release van ‘Dark Phoenix‘ is de officiële hekkensluiter van de 20th Century Fox superhelden franchise echt in zicht. De X-Men film dat vorig jaar werd gelanceerd, was een gigantische flop. Een grote reden kan zijn, dat de film een bekend verhaal opnieuw verteld. Plus dat het niet op een betere manier wordt verteld.

In het geval van ‘The New Mutants’, wordt er een nieuw verhaal verteld, met een andere invalshoek. Want er is tot nu toe geen superhelden film dat van begin tot eind een horror film is. Eerder werd door 20th Century Fox een ‘Fantastic Four’ film gelanceerd, dat wel invloeden had. De film heeft zo lang op de plank gelegen, dat het voor mij in eerste instantie voelt als een goedmaker.

Eindelijk krijg je het gevoel dat er een horror film wordt gelanceerd

Toch weten de beelden van de nieuwe ‘The Mew Mutants trailer’ mij te overtuigen, dat een bezoek aan de bioscoop meer dan waard kan zijn. Je krijgt nu pas echt het gevoel dat het een horror film is, er zijn verschillende elementen die voor de nodige spanning gaan zorgen. Bijvoorbeeld het verhaal. De groep mutanten moeten proberen om uit een kliniek te komen.

Een kliniek met de nodige onverwachte mede mutanten en gevaren. Het enige wat mij tegen stond, waren de donkere beelden. Er gebeurd een hele hoop, alleen is het beeld zo donker dat de kijker niet kan zien wat er gebeurd. Misschien wordt het later in de bioscoop duidelijk wat de beelden van de trailer proberen duidelijk te maken.

Het is ook fijn om te zien dat een groep andere acteurs en actrices de kans krijgt om zichzelf van de beste kant te laten zien. Een aantal bekende gezichten zijn misschien wat ouder geworden, waardoor de interviews en andere promotie wat vreemd kan overkomen. Gelukkig hoef je niet al te lang te wachten. Want ‘The New Mutants’ is vanaf 8 april in de Nederlandse bioscoop te zien.

Latest Reviews