The Nun Trailer

In The Nun trailer krijg je te zien waar het jaren geleden allemaal begon

The Nun
Bron: Warner Bros & Filmdepot | The Nun

Je kan niet om de horror afdeling van Warner Bros heen. De afgelopen jaren heeft het een imago opgebouwd waarbij de mensen naar de bioscoop gaan zonder überhaupt beelden te hebben gezien. 6 september komt er een nieuw deel in de bioscoop, en ik was bang dat ‘The Nun trailer’ er niet zou gaan komen. Het moest er toch een keer van komen, en nu zijn de eerste beelden er eindelijk!

The Nun Trailer
Bron: GIPHY | The Nun

Actrice Bonnie Aarons keert voor de derde keer terug in de gedaante van de demonische non. Zij wist mij vanaf de eerste keer in ‘The Conjuring 2‘ de stuipen op het lijf te jagen. Want de combinatie met het geloof en de gevaarlijke non zit een spannende sfeer. Waardoor de makers op een goede manier de kijkers kunnen laten schrikken. Wat ik wel een beetje raar vond was de tekst aan het begin van ‘The Nun trailer’. Zij wilde duidelijk maken dat je moet blijven kijken tot dat de laatste seconden van de trailer is geweest.

The Nun trailer
Bron: GIPHY | The Nun

Dan verwacht je ook iets speciaals aan het einde, en dat krijg je niet. Waar andere trailers nog een schrik moment inbouwen eindigt ‘The Nun trailer’ met de credits van de filmstudio en wie er aan hebben gewerkt. Wat dat betreft valt het tegen. Aan de andere kant is er genoeg om wel positief over te zijn. Want als je ‘The Nun trailer’ moet geloven is dit het donkerste hoofdstuk dat je gaat zien van ‘The Conjuring‘ franchise.

De eerste beelden in The Nun trailer zijn een mix van positieve en wat negatieve elementen

The Nun Trailer
Bron: GIPHY | The Nun

De enge en spannende sfeer die wordt neergezet beloven veel voor wat je in september in de bioscoop kan gaan zien. Zeker het moment dat een andere non in het donker door de gangen loopt. En je als kijker denkt dat zij wordt opgeschrikt door een non die achter haar staat. De makers weten je toch te laten schrikken door een twist in de scene te brengen. Of ‘The Nun’ ook echt zo eng zal zijn is nog afwachten. Over een paar maanden krijgen wij daar antwoord op in de bioscoop.

Latest Reviews

Ook interessant
BBC Sound Of Music
BBC Sound Of 2018 – Rex Orange County