Photo Credit: AIMEE SPINKS & NETFLIX ©2020 | The Old Guard

The Old Guard Trailer is een en al actie

Ben jij klaar voor de actie in The Old Guard trailer?

Voor Netflix is de koek nog lang niet op. Er lijkt nog genoeg materiaal op de plank te liggen. Recent werd de film ‘Extraction’ gelanceerd. Het duurt nog even voordat de volgende actie film op de streamingdienst is te vinden. Om de kijker voor te breiden op wat er gaat komen, is ‘The Old Guard trailer’ online gezet. Wat voor film gaat Netflix binnenkort lanceren? Je lees het hieronder.

Onder leiding van een krijger Andy, heeft een geheime groep onsterfelijke huurlingen al eeuwen lang gevonden om de wereld te beschermen. Maar tijdens een noodmissie is er een kans dat hun onsterfelijkheid wordt blootgelegd, moeten Andy en nieuwste soldaat Nile het opnemen tegen de tegenstander. Zodat de kans om de macht te pakken en geld te verdienen verdwijnt.

De relatie tussen Netflix en Charlize Theron lijkt steeds sterker te worden. De actrice en producer heeft samengewerkt met de streamingdienst tijdens de opnames van ‘MindHunter‘. De film ‘Atomic Blonde‘ was voor mij geweldig om naar te kijken. Waarschijnlijk wilt de actrice ook verder met het karakter. De mogelijke franchise moest opzoek naar een nieuwe plek. Netflix maakte afgelopen april bekend dat ‘Atomic Blonde 2’ naar de streamingdienst komt. Wat de banden tussen de Theron en Netflix alleen maar beter maakt.

Voor mij is Charlize Theron een veelzijdige actrice. Haar kracht komt met de diversiteit aan rollen goed naar voren. Blijkbaar moet het grote publiek van Theron d’r kunsten worden overtuigd. Vanaf 10 juli 2020 is de Netflix film te zien. Waarmee Netflix een andere strip weet te verfilmen voor de streamingdienst. Tijdens de eerste seconden van ‘The Old Guard trailer’ was ik al in de film gezogen. Wanneer Theron in beeld komt, kan je niet om haar heen. Alsof ze beveelt om naar haar te kijken.

Laat de eerste beelden genoeg actie zien?

Laat de eerste beelden genoeg actie zien?
Photo Credit: AIMEE SPINKS & NETFLIX ©2020 | The Old Guard

Dan de actie in ‘The Old Guard trailer’. De makers hebben het voor elkaar gekregen om een goede impressie te krijgen. Gedurende de trailer komen er verschillende actie scenes voorbij. Niet alleen Theron laat haar actie skills zien. Voor mij sprong de Nederlandse acteur Marwan Kenzari er ook uit. Het lijkt erop dat zijn rol in ‘Aladdin‘ voor nieuw werk heeft gezorgd. Ook al is hij voor Netflix geen onbekende acteur. Naast Kenzari, is er een breed scala aan achtergronden te zien in de film. Wat Netflix en de makers goed hebben bedacht. Op die manier kan de film een breed publiek aanspreken.

Mijn eerste gedachten die door mijn hoofd gingen waren: het lijkt wel een groep van Wolverines. Dat is niet raar, want schrijver Greg Rucka werkte aan de strip, waar de film op is gebaseerd. De makers hebben goed gekeken wat scoort. Waarbij de donkere en grimmige toon heel goed samen gaan. Het eind resultaat moet nog uitkomen, toch heb ik hoge verwachtingen. Als de film het verlengde van ‘The Old Guard trailer’ laat zien. Dan kan het een spektakel gaan worden.

Ik hoop dat de makers ook beelden van verschillende tijden laten zien. Dat maakt een mogelijke Netflix franchise nog interessanter. Hoe keek de wereld naar de onsterfelijke soldaten? Hoe hebben zich tot nu toe staande gehouden? Genoeg vragen, en het antwoord daarop is vanaf 10 juli 2020 te zien bij Netflix.

Latest Reviews