Bron: 20th Century Fo & Filmdepot | The Predator

The Predator Trailer

Shane Black keert terug naar de bekende franchise, en lanceert The Predator trailer

The Predator Movie Poster
Bron: IMDB & 20th Century Fox | The Predator

Het heeft even geduurd, maar nu staat hier ‘The Predator trailer’ voor je klaar! Ik had de beelden al vrij snel gezien, alleen had ik geen flauw idee wat ik er over moest zeggen. Eerst wilde ik het origineel bekijken, en dat is in de tussentijd gebeurd. Het werd de hoogste tijd om eens te duiken in deze franchise van 20th Century Fox.

Een leuk feitje is dat acteur en nu regisseur Shane Black is te zien in de klassieker van 1987 en nu verantwoordelijk voor hoe de film naast ‘The Predator trailer’ eruit gaat zien. Hij heeft er voor gezorgd dat de setting van de film aangepast. Dit keer vindt het niet plaats in de jungle, maar naar de buitenwijken.

The Predator Trailer
Bron: 20th Century Fo & Filmdepot | The Predator

De cast was aan verandering toe en er is een mix van verschillende acteurs open getrokken, waarvan je een groot gedeelte ziet in ‘The Predator trailer’. De jongste acteur is Jacob Tremblay. De afgelopen jaren is zij in een hele hoop films te zien. Waarmee zijn CV een flinke boost heeft gekregen. Het is te hopen voor hem dat hij nog een hele lange tijd mee kan gaan. Tot nu toe lijkt hij niet de hoofdrol te pakken.

In The Predator trailer zie je dat de cast en setting een update heeft gekregen

Dat is waarschijnlijk weggelegd voor Olivia Munn en Boyd Holbrook. Zij lijken de drijvende kracht, naast het team van ex-soldaten. Actrice Olicia Munn was een aantal jaar geleden nog in de ‘X-Men: Apocalypse’ en ‘Office Christmas Party’. Wie ook aan het opkomen is als acteur, dat is Boyd Holbrook. Vorig jaar nog in ‘Logan’ als slechterik te zien. Wat ook een kracht lijkt te worden de humor van de verschillende acteurs samen met de actie.

The Predator
Bron: 20th Century Fo & Filmdepot | The Predator

Als je ‘The Predator trailer’ ziet, dan weet je dat er niet één maar twee versie van de jager te zien is. De normale versie en een XL versie. Hoe dat precies verwerkt gaat worden in het verhaal weet ik niet. Maar dat het voor een interessant verhaallijn kan zorgen, dat lijkt mij wel duidelijk. Vanaf 13 september draait de film in de bioscoop.

Latest Reviews